Zuinig Rijden tegen een actietarief

Nieuws | 19-03-2013

Zuinig Rijden tegen een actietarief Harbers Trucks geeft in samenwerking met Volvo Trucks Nederland de mogelijkheid om tegen een zeer voordelig tarief het maximale rendement uit de nieuwe Volvo FH te halen.

Met de training ‘Zuinig Rijden’ wordt het mogelijk gemaakt om het brandstofverbruik te minimaliseren. Deze training haalt het maximale uit de chauffeur aangezien hij op enthousiaste en motiverende wijze de nieuwe Volvo FH leert kennen. De professionele Volvo-trainer laat de chauffeur eerst een route rijden waarna hij zijn eigen rijstijl krijgt te zien. De chauffeur krijgt vervolgens training, waarin veel aandacht wordt besteed aan bijvoorbeeld het vermogen/koppel van de motor, gebruik van de versnellingsbak, motorrem en cruise control. De chauffeur gaat de route uiteindelijk nog een keer rijden waarbij hij zodanig wordt gecoacht dat hetgeen hij heeft geleerd ook zo goed mogelijk toepast. Het gevolg is dat een chauffeur zelf ervaart dat hij de route kan rijden met meestal tussen de 5 en 10% minder brandstofverbruik èn geen extra tijd nodig heeft. Het in de praktijk toepassen van de opgedane vaardigheden levert gemiddeld al een eerste stap van minimaal 2 tot 3% procent brandstofbesparing op. De training telt mee voor zeven uur in het kader van Code 95 en wordt uitgevoerd met maximaal twee cursisten in een nieuwe Volvo FH trainingstruck.

Het speciale actietarief van de training ‘Zuinig Rijden’ geldt alleen voor in 2013 geregistreerde nieuwe Volvo FH’s. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Nieuws

Tour met bijzondere Renault Trucks E-Tech T

Renault Trucks gaat met een unieke truck een Europese tour doen. De Renault Trucks E-Tech… Lees meer

Honderd elektrische trucks voor DFDS

Logistieke onderneming DFDS breidt zijn vloot elektrische Volvo-trucks verder uit.

Lees meer

Hoe krijgt u in 2024 subsidie voor een elektrische truck?

Gaat u een elektrische truck kopen? Dan komt u in aanmerking voor subsidie.

Lees meer