Harbers-Trucks-Barneveld-023

Originele onderdelen Volvo Trucks en Renault Trucks

Een onderdeel defect? Uiteraard helpen we u zo snel mogelijk weer op weg. We repareren met originele onderdelen zodat uw truck of bestelwagen ook origineel blijft. Repareert u zelf? Harbers Trucks biedt u een compleet assortiment onderdelen en accessoires, ook voor uw getrokken materieel.

De voordelen van originele onderdelen

Originele onderdelen en accessoires hebben een lange levensduur, perfecte pasvorm en vergaande internationale garantie. Deze onderdelen vormen de basis voor het goed functioneren van uw Volvo-truck, Renault-truck of Renault bestelwagen! U bent verzekerd van:

  • Optimale prijs-kwaliteitverhouding
  • Een lager brandstofverbruik (filters en uitlaatdempers)
  • Minder slijtage
  • Twee jaar garantie op originele Volvo en Renault onderdelen, mits gemonteerd door ons of een andere erkende Volvo dealer
  • Eén jaar garantie indien u het onderdeel zelf monteert
Harbers-Trucks-Harderwijk-025

Ruilonderdelen:
zo goed als nieuw

Dezelfde kwaliteit, maar dan goedkoper en duurzamer. Onderdelen van Volvo Trucks en Renault Trucks krijgen (indien mogelijk) een tweede leven. 

Naast nieuwe onderdelen levert Harbers Trucks ook een groot assortiment originele Volvo- en Renault-ruilonderdelen. 

De Volvo en Renault-ruilonderdelen zijn uiteraard volgens dezelfde kwaliteitseisen gereviseerd als nieuwe delen, met dezelfde uitgebreide garantievoorwaarden en bovendien tegen gunstigere prijzen. Elk ruilonderdeel is gemaakt volgens de nieuwste originele specificaties en de laatste stand van de techniek. Kritieke onderdelen vervangen we overigens standaard door originele onderdelen.

Harbers-Trucks-Harderwijk-024
Harbers-Trucks-Harderwijk-036

Uitgebreide collectie accessoires

Uw chauffeurs, trucks en bestelwagens zijn het visitekaartje van uw onderneming. Harbers Trucks heeft een uitgebreide collectie originele Volvo- en Renault accessoires die bijdragen aan een state-of-the-art uitstraling: van comfortabele kleding tot een uitgekiende lijn interieur- en exterieuraccessoires. Bekijk ook de Volvo Merchandise op de website van Volvo. 

Harbers-Trucks-Apeldoorn011

Meer weten?

Neem voor meer informatie of vragen contact op met de vestiging in uw regio.