Harbers-Trucks-Duiven-052

Financiering

Investeren in een truck of een bedrijfswagen? Leasen biedt u veel voordelen. Zo hoeft u niet ineens zelf een grote uitgave te doen en houdt u financiële ruimte over voor andere investeringen. Bij Harbers Trucks heeft u de keuze uit verschillende financieringsvormen.

De beste financiering voor uw business

De financieringsvorm is medebepalend voor het rendement van uw onderneming. Het is dus zaak om te kiezen voor een financiering die past bij uw situatie. Wat de beste financieringsvorm is, hangt af van vele factoren. Wat is uw financieringsbehoefte? Welk(e) voertuig(en) wilt u leasen? Wat is de looptijd?

Harbers-Trucks-Apeldoorn033

Een financiering die past bij uw bedrijf

U kunt kiezen uit twee financieringsvormen: Financial Lease en Operational Lease. Beide vormen hebben hun eigen specifieke kenmerken en voordelen.

Financial Lease

Wilt u dat de truck of bedrijfswagen direct op de balans van uw bedrijf staat? Dan kunt u het beste kiezen voor Financial Lease. Zie het als een soort lening: u betaalt de truck of bedrijfswagen in feite in termijnen. U bent echter wel direct economisch eigenaar en profiteert daardoor van diverse (fiscale) voordelen. Kenmerken van Financial Lease:

  • U activeert de truck of bedrijfswagen op uw balans en schrijft zelf af
  • Fiscaal voordeel door investeringsaftrek
  • Fiscaal voordeel door vervroegd afschrijven 

Operational Lease

Operational lease lijkt meer op huur. U least een voertuig voor een bepaalde periode en bent verzekerd van lage maandlasten zonder restwaarde-risico. Kenmerken van Operational Lease:

  • U least de truck of bedrijfswagen compleet volgens uw specificaties
  • Geen restwaarde risico
  • Geen verstorende effecten op uw balans
  • Relatief lage maandlasten

Maximale zekerheid?

Welke vorm u ook kiest: Harbers Trucks neemt u zoveel mogelijk zorg uit handen. U krijgt altijd een op maat gesneden oplossing en bent met Volvo Financial Services en Renault Trucks Financial Services verzekerd van een betrouwbare financieringspartner. Wilt u maximale zekerheid? U kunt uw leaseovereenkomst uitbreiden met een serviceovereenkomst en een verzekering

Harbers-Trucks-Apeldoorn011

Meer weten?

Neem voor meer informatie of vragen contact op met de vestiging in uw regio.