harbers-trucks Volvo FH Driver

Code 95 chauffeurstrainingen

De rijstijl is van invloed op de truck, de prestaties en de winstgevendheid. Kleine veranderingen maken een groot verschil. De door ons aangeboden officieel erkende Code 95-chauffeurstrainingen helpen u om de juiste stappen te zetten. Ze leren uw chauffeur hoe zij structureel brandstof besparen, veiliger rijden en het allerbeste uit uw truck halen.

Waarom kiezen voor de door ons aangeboden Code 95-chauffeurstrainingen?

  • De trainingen zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en ervaring
  • U ziet direct verbetering in lager brandstofverbruik, veiliger rijgedrag en minder slijtage na afloop van de training
  • De trainingtrucks werken met de nieuwste voorzieningen en services
  • U heeft de mogelijkheid om met uw eigen truck te trainen
  • De instructeurs zijn ervaren Volvo- en Renault-trucks specialisten
  • Aanvullende services zoals Volvo Connect of Optifleet zorgen voor betere resultaten

De chauffeurstrainingen zijn ondergebracht bij specifiek geselecteerde trainingspartners. Met deze strategische samenwerking borgen wij de kwaliteit zoals u dat van ons gewend bent. Zo kunnen wij u een ruimer aanbod Code 95-chauffeurstrainingen bieden dat aansluit op uw business. De trainingen worden uitsluitend verzorgd door Volvo- en Renault-trucks opgeleide instructeurs. Zij combineren productkennis met instructie en coaching vaardigheden en worden doorlopend bijgeschoold.

Harbers-Trucks-Volvo-FMX-029

Verbeter uw resultaten

De snelste en gemakkelijkste manier om uw resultaten te verbeteren, is door verandering van rijgedrag. Als uw chauffeurs de manier van optrekken en remmen verbeteren en volledig gebruikmaken van de truckfuncties, kunnen zij het brandstofverbruik met maar liefst 10% verminderen. Door het verhogen van de veiligheid en minder slijtage kunt u nog meer geld en tijd besparen.

In de trainingen leren chauffeurs hoe ze de functies en services van de truck het beste kunnen gebruiken. Het resultaat is dat ze zuiniger, veiliger en bekwamer rijden, wat ook de productiviteit ten goede komt.

Advies dat zich terugbetaalt

De chauffeurstrainingen, waarbij theorie en praktijk worden gecombineerd, zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en ervaring door Volvo en worden verzorgd door onze gespecialiseerde instructeurs. De trainingtrucks zijn uitgerust met de nieuwste technologie voor laag brandstofverbruik en hoge veiligheid. En elke training kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

De chauffeurstrainingen voldoen aan de EU-wetgeving Code 95. Elke training duurt 7 uur en telt mee voor de 35 uur nascholingsverplichting. Dit certificaat is nodig om beroepschauffeur te kunnen blijven.

Ons trainingsaanbod

Harbers-Trucks-Volvo-FM-014

Zuinig Rijden

Ontdek hoe u tot 10% brandstof kunt besparen.

Lees meer
Harbers-Trucks-Volvo-FM-Electric012

Veilig Rijden (BBS)

Voorkom ongevallen en minimaliseer risico’s.

Lees meer
Harbers Trucks - code95 - Rijstijl Coaching - T2019_0138

Rijstijl Coaching

Laat chauffeurs hun zuinige en veilige rijgedrag vasthouden op lange termijn.

Lees meer

Meer weten of interesse in een training?

Neem contact met ons op:

Bel 0342-405151 E-mail Janwillem Broekhuis