Harbers-Trucks-Barneveld-017

Verhuur

Direct vervangend vervoer nodig? Of een piek in uw transport? Harbers Trucks helpt u snel op weg. Wij hebben een uitgebreide verhuurvloot met huurtrucks, bakwagens en bestelwagens.

Truck huren bij Harbers

Onze huurvloot bestaat uit de merken Volvo Trucks en Renault Trucks. Van de Renault Master bestelbus tot de Renault T-trekkers of de gehele range van Volvo voor de lange afstand en alles daartussenin, zoals bakwagens voor distributie of specifiek voor internationaal transport.

Ook hebben wij speciale uitvoeringen in de vloot, zoals truck(s) met kipper- en walking floor-hydrauliek, inclusief multiklep-bediening om aan al uw wensen tegemoet te komen.

Bestelwagen huren bij Harbers

Wilt u voor kortere of langere tijd een bestelwagen huren? Bij Harbers Trucks heeft u een ruime keuze met voor ieder soort transport de juiste oplossing.

Harbers-Trucks-Renault-Trucks-D-wide-005

Voor korte en lange termijn verhuur

Voertuigen zijn beschikbaar voor zowel korte termijn als lange termijnverhuur en dat tegen scherpe concurrerende huurtarieven. We investeren steeds in nieuwe modellen met diverse specificaties. Zo heeft u de beschikking over een moderne, rijk uitgeruste vloot voorzien van de juiste accessoires en uitrusting. 

Aalt Priem

Aalt Priem

Werkplaatsadministratie / Verhuur

Meer informatie of een voertuig huren?

Neem contact op met Aalt Priem.