Harbers-Trucks-Renault-Trucks-E-Tech-Master-009

Renault lichte bedrijfswagens

Harbers Trucks is officieel dealer van Renault lichte bedrijfswagens: de Renault Trafic en de Renault Master. Beide bedrijfswagens zijn leverbaar als gesloten bestelwagen in verschillende formaten. Op zoek naar een specifieke opbouw? De chassis cabine en platform cabine kunnen precies naar uw wens worden samengesteld. De Renault Master is bovendien leverbaar met elektrische aandrijflijn.
Harbers-Trucks-Renault-Trafic-gesloten-bestelwagen-l2h1-grijs

Renault Trafic bestelwagen

De Renault Trafic biedt als compacte bestelwagen de langste laadlengte in zijn klasse. De Renault Trafic is ook geschikt voor een opbouw.

Harbers_Trucks_Renault_Trafic_13
Harbers-Trucks-Renault-Trucks-Master-012

Renault Master

De Renault Master is geschikt voor tal van toepassingen dankzij de vele beschikbare formaten en vermogens, uitgebreide opbouwmogelijkheden en grote laadvermogen.

Harbers-Trucks-Renault-Trucks-Master-019
Harbers-Trucks-Renault-Trucks-Master-029

Renault Master met opbouw

Op zoek naar een bedrijfswagen die u helemaal kunt aanpassen naar uw wensen? De Renault Master biedt talloze opbouwmogelijkheden om precies de Master samen te stellen die u nodig heeft.

Harbers-Trucks-Renault-Trucks-Master-013
Harbers-Trucks-Renault-Trucks-E-Tech-Master-002

Renault Trucks Master E-Tech

De Renault Trucks Master E-Tech combineert een hoog laadvermogen met de voordelen van elektrisch vervoer. Deze Renault Master is namelijk 100% elektrisch en daarmee schoon en stil.

Harbers-Trucks-Renault-Trucks-E-Tech-Master-007
Renault-Trucks-Trafic-E-Tech-voorkant-p041099

Renault Trucks E-Tech Trafic

De 100% elektrisch Renault Trucks E-Tech Trafic biedt dezelfde laadcapaciteit als de reguliere Renault Trafic, maar dan zonder uitstoot.

Harbers-trucks-Renault-Trucks-E-Tech-Trafic-p041277