Harbers-Trucks-Harderwijk-039

Service en onderhoud

U wilt kunnen vertrouwen op betrouwbaar transportmaterieel. Stilstand kost immers geld. Het juiste onderhoud op het juiste moment is daarom essentieel. In onze werkplaatsen beschikken we over alle faciliteiten om uw transportmaterieel in topconditie te houden.

Voorkom stilstand met preventief onderhoud

Iedere minuut die uw truck stilstaat in de werkplaats is er één te veel. Preventief onderhoud verkleint de kans op ongeplande stilstand. Tijdens onderhoudsbeurten worden daarom alle belangrijke punten altijd gecontroleerd. 

Ons vakkundige personeel is op de hoogste van de laatste stand van de techniek en beschikt over geavanceerde apparatuur om de juiste diagnose te stellen. Problemen worden zo in een vroegtijdig stadium ontdekt en verholpen. Iedere vestiging heeft een uitgebreid magazijn met truck- en traileronderdelen zodat wij u altijd snel van dienst kunnen zijn en stilstand tot een minimum wordt beperkt.

Harbers-Trucks-Duiven-039
Harbers-Trucks-Apeldoorn029

Onderhoud volledig aangepast aan uw truck

Een betrouwbare truck is de basis voor efficiënt transport. Regelmatig onderhoud is daarvoor een voorwaarde. Als u kiest voor ons serviceconcept, kiest u voor zekerheid. U ontvangt een afzonderlijk onderhoudsschema voor elke truck, afgestemd op de specifieke inzet van de truck. Het schema bepalen we aan de hand van een aantal factoren, zoals:

  • Waar rijdt de truck en wat is de belasting?
  • Wat is het jaarkilometrage en het aantal motoruren?
  • Het type brandstof?

Op basis daarvan maken een onderhoudsschema op maat en staat u nooit te vroeg of te laat in de werkplaats.

Trailer- en carrosserieservice

Harbers-Trucks-Barneveld-057

Bij Harbers Trucks kunt u ook terecht voor trailerservice. In onze werkplaatsen wordt al het mogelijke onderhoud en reparatie aan de opbouw van getrokken materieel uitgevoerd. Denk hierbij aan onderhoud aan de assen, de remmen en bijvoorbeeld hydrauliek. Ook hebben wij een breed assortiment onderdelen op voorraad van alle mogelijke merken, zodat we u snel weer op weg kunnen helpen. Natuurlijk kunt u ook terecht voor APK en Laadklepkeuringen. Uw voordeel? U heeft één aanspreekpunt voor uw materieel en aanverwante diensten. 

Harbers-Trucks-Veenendaal-031

Wettelijke keuringen

U kunt bij ons terecht voor alle wettelijke keuringen, van APK voor trekkend en getrokken materieel tot en met het ijken van de tachograaf en de verplichte laadklepkeuring. Een belangrijk doel van deze keuringen zijn het waarborgen van veiligheid, maar ook voor de juiste werking van het voertuig. 

Harbers-Trucks-Apeldoorn011

Meer weten?

Neem voor meer informatie of vragen contact op met de vestiging in uw regio.