Harbers-Trucks-Duiven-020

Verzekeringen

Ondernemen is risico’s nemen. Toch is het soms verstandig om risico’s af te dekken zodat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt. Harbers Trucks biedt u alle mogelijke verzekeringen voor uw transportmaterieel aan. Of u nu één voertuig bezit of een groot wagenpark heeft: bij ons bent u verzekerd van deskundig verzekeringsadvies.
Harbers-Trucks-Apeldoorn034

Altijd de juiste dekking

Bij Harbers Trucks kunt u een verzekeringspakket afsluiten dat is afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie. U bent verzekerd van:

  • Persoonlijk advies
  • Altijd de beste dekking
  • 24-uursservice

Lage kosten en een hoge dekking

Harbers Trucks biedt in samenwerking met Volvo Financial Services en Renault Trucks Financial Services alle mogelijke verzekeringen op het gebied van uw voertuig. 

Verder is het mogelijk diensten te bundelen. Zo kunnen de kosten van een voertuigverzekering worden toegevoegd aan de financiering van uw truck. Bij Full Service Lease combineren wij zelfs de huur met verzekering en een serviceovereenkomst zodat alle operationele kosten op één maandelijkse factuur worden geregeld. U bent verzekerd van betalingsgemak en kunt rekenen op onze 24-uursservice.

Harbers-Trucks-Apeldoorn011

Meer weten?

Neem voor meer informatie of vragen contact op met de vestiging in uw regio.