20020129-jan_harbers

Zilveren jubileum voor Harbers Trucks

Harbers Trucks viert vandaag een indrukwekkende mijlpaal: 25 jaar toewijding als Volvo Trucks dealer en alweer 10 jaar als Renault Trucks dealer!
Nieuws | 05-02-2024

Geschiedenis

De geschiedenis van ons familiebedrijf begon in 1994 in Enschede, toen Jan Harbers de fundamenten legde. Vijf jaar later, op 5 februari 1999, wordt GTS in Barneveld, met een nevenvestiging in Veenendaal en een geplande nieuwbouw in Harderwijk overgenomen. Hiermee is het ontstaan van Harbers Trucks een feit.

 

Een uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten vindt plaats als in 1999 ook de vestigingen van BWS in Eerbeek en Elst worden overgenomen. Vijf jaar later wordt Duiven als locatie aan het rijtje toegevoegd (later samengevoegd met Elst). In 2006 verhuist de vestiging Eerbeek naar de nieuwbouw aan de Ecofactorij in Apeldoorn.

Familiebedrijf

De continuïteit van ons familiebedrijf wordt geïllustreerd door de betrokkenheid van Jan Harbers' zonen, Maarten en Jan-Reint, die vanaf het begin in 1999 werkzaam waren en in 2011 het stokje officieel overnamen. Het is een reis van passie en voortdurende groei geweest, met een stevige basis gelegd door Jan Harbers.

Kernwaarden

Bij Harbers Trucks staan het koesteren van ons familiebedrijf, de klantfocus en het werkplezier van ons personeel centraal. Deze kernwaarden hebben ons geholpen om te blijven innoveren in de steeds veranderende automotive industrie. Wij danken ons toegewijd personeel, loyale klanten, partners en importeurs voor hun bijdrage aan ons succes gedurende deze 25 jaar.

Voorstellen-6-Review (4)

Op naar nog vele jaren van duurzame innovatie en het leveren van hoogwaardige service in de bedrijfswagenbranche. 

Bedankt voor het delen van deze geweldige reis met Harbers Trucks! 

Nieuws

Hoe krijgt u in 2024 subsidie voor een elektrische bedrijfsauto?

Sinds dinsdag 23 april kunt u weer SEBA-subsidie aanvragen. Hiermee krijgt u tot 5.000… Lees meer

Een maatwerktruck voor specialistisch werk van Van Hooft Transport

Van Hooft Transport heeft een maatwerktruck met Erkin-autolaadkraan in gebruik genoemen.… Lees meer

Tour met bijzondere Renault Trucks E-Tech T

Renault Trucks gaat met een unieke truck een Europese tour doen. De Renault Trucks E-Tech… Lees meer