Zangeres Mapei test het chauffeursleven

Volvo Trucks komt opnieuw met een originele marketingstunt. Dit keer via reality-tv met zangeres Mapei. Tijdens een negendaagse roadtrip door Europa neemt zij een nieuwe muziekvideo op met regisseur Liza Minou Morberg. Een Volvo FH-truck vol met rekwisieten en een van de beste chauffeurs ter wereld, Jens Karlsson uit ‘The Epic Split’ bieden hulp. Het resultaat wordt getoond in de tv-serie ‘Reality Road’.
Nieuws | 09-06-2015
reality-road-on-the-road “Met ‘Reality Road’ willen we de kracht laten zien van ons serviceaanbod”, zegt Per Nilsson, Director Public Relations Volvo Trucks. “Om een truck op de weg te houden zijn de services die ermee samenhangen net zo belangrijk als het voertuig zelf. We willen graag een tv-programma produceren dat een breder publiek aantrekt. Voor zover ik weet, zijn wij het eerste bedrijf dat reality-tv gebruikt voor marketing”, verklaart hij. reality-road-dansend-met-truck In de serie nemen Mapei, haar laatste hit was ‘Don’t Wait’, en regisseur Liza Morberg een muziekvideo op voor „Million Ways to Live“, het nieuwe nummer van Maipei. Ze krijgen hulp van Jens Karlsson. Hij is al 28 jaar vrachtwagenchauffeur en was als precisiechauffeur betrokken bij de Volvo Trucks-commercials ‘The Epic Split’ en ‘The Ballerina Stunt’. “Het is mijn taak om de truck te besturen en te zorgen dat de reis zo veilig mogelijk verloopt. En ook om te laten zien wat het betekent om truckchauffeur te zijn. Ik heb eerder met de camera te maken gehad, maar dit is wel iets heel anders. Voorheen hoefde ik alleen maar te rijden en niet te praten”, zegt Jens Karlsson. reality-road-mapei-gezellig-in-cabine In de tv-serie worden niet alleen de services van Volvo Trucks op allerlei manieren getest, maar zien we ook Mapei terwijl ze kennis maakt met de uitdagingen die de truckwereld biedt. Zo zien we haar optreden met dragshowartiesten op een veerboot naar Polen, organiseert ze een spontane voorstelling in een voorstad van Parijs en is ze aanwezig bij een stuntrit op twee wielen in Berlijn. De serie bestaat in totaal uit acht afleveringen. De eerste drie worden op 11 juni gepubliceerd op het Volvo Trucks YouTube-kanaal.

‘Reality Road’

De trailer voor ‘Reality Road’ verschijnt op 9 juni op het Volvo Trucks YouTube-kanaal. De serie bestaat uit acht afleveringen die groepsgewijs verschijnen gedurende een periode van drie weken, te beginnen op 11 juni.

Volvo Trucks Services

De juiste services zijn cruciaal voor het realiseren van de hoogst mogelijke beschikbaarheid. Uit een onderzoek van Volvo Trucks blijkt dat veel ongeplande stops kunnen worden voorkomen met preventief onderhoud. Het serviceaanbod van Volvo Trucks garandeert een productieve truck met een laag brandstofverbruik en meer veiligheid op de weg. De services bestaan uit chauffeurstrainingen, Fuel Advice en 24 uur per dag, 365 dagen per jaar hulp onderweg via Volvo Action Service.

Jens Karlsson

Jens Karlsson werkt al 28 jaar als truckchauffeur. Hij was ook betrokken bij de geavanceerde precisiestunts in de Volvo Trucks-commercials ‘The Epic Split’ en ‘The Ballerina Stunt’. In zijn dagelijkse werk rijdt Jens Karlsson op tanktransporten in Zweden en Noord-Europa.

Mapei

Mapei had in 2007 haar internationale doorbraak met het nummer ‘Video Vixens’. Haar eerste studioalbum ‘Hey Hey’ kwam uit in de VS en Zweden in 2014 en bevat de singles ‘Don’t Wait’ en ‘Change’. Mapei werd in 1983 geboren in Rhode Island, VS. Ze verhuisde als tienjarige naar Zweden en heeft sindsdien in Stockholm en de Verenigde Staten gewoond. Bekijk hier Mapei in de Late Show met David Letterman.reality-road-bij-truck
Nieuws

Een maatwerktruck voor specialistisch werk van Van Hooft Transport

Van Hooft Transport heeft een maatwerktruck met Erkin-autolaadkraan in gebruik genoemen.… Lees meer

Tour met bijzondere Renault Trucks E-Tech T

Renault Trucks gaat met een unieke truck een Europese tour doen. De Renault Trucks E-Tech… Lees meer

Hoe krijgt u in 2024 subsidie voor een elektrische truck?

Gaat u een elektrische truck kopen? Dan komt u in aanmerking voor subsidie.

Lees meer