harbers-volvo-fh-fabrieksbezoek-1500.jpg

Win een bezoek aan Volvo Trucks-fabriek in Gent

De Volvo FH bestaat vijfentwintig jaar. Om dit te vieren, nodigt Volvo Trucks Nederland Volvo FH-chauffeurs uit om hun eigen FH-video te maken en deel te nemen aan een quiz over de FH. Deelnemers maken daarbij kans op een exclusief bezoek aan de Volvo Trucks-fabriek in Gent. In totaal geeft Volvo Trucks 250 chauffeurstickets weg.
Nieuws | 25-01-2019
De Volvo FH bestaat vijfentwintig jaar. Om dit te vieren, nodigt Volvo Trucks Nederland Volvo FH-chauffeurs uit om hun eigen FH-video te maken en deel te nemen aan een quiz over de FH. Deelnemers maken daarbij kans op een exclusief bezoek aan de Volvo Trucks-fabriek in Gent. In totaal geeft Volvo Trucks 250 chauffeurstickets weg. Vijfentwintig jaar geleden werd de Volvo FH geïntroduceerd. Een ongeëvenaarde focus op de chauffeur en een werkelijk revolutionaire cabine stonden garant voor een onmiddellijk succes. Een kwart eeuw later blijft de truck toonaangevend als het gaat om innovatie, met name op aspecten die van belang zijn voor de chauffeur, zoals veiligheid en comfort.

Quiz over Volvo FH

Om de vijfentwintigste verjaardag van de Volvo FH te vieren, nodigt Volvo Trucks Nederland alle Volvo FH-chauffeurs uit om deel te nemen aan een speciale FH-quiz. Deelnemers kunnen daarbij een bezoek aan de Volvo Trucks-fabriek in Gent winnen. “Wij willen chauffeurs uitdagen hun kennis over de Volvo FH te toetsen. Onder de beste kandidaten worden 250 prijswinnaars gekozen. Zij winnen een exclusief en volledig verzorgd fabrieksbezoek in maart en april dit jaar”, licht Charles Engelaar, Director Marketing Communication bij Volvo Trucks Nederland toe.

Gepersonaliseerde FH-video

Daarnaast heeft Volvo Trucks Nederland ter ere van het jubileum een speciale Volvo FH-videomaker ontwikkeld. Op ikenmijnfh.com kunnen chauffeurs eigen foto’s van hun truck uploaden en een speciale en gepersonaliseerde FH-video maken. “Door middel van woorden, foto’s en muziek kunnen chauffeurs laten zien waar hun FH echt voor staat”, vervolgt Charles Engelaar. De video kan vervolgens eenvoudig op social media gedeeld worden.

Chauffeur centraal

“Bij de ontwikkeling van de Volvo FH vijfentwintig jaar geleden stond de chauffeur al centraal. En dat staat hij (of zij) voor ons nog steeds. Wij hopen tijdens de dagen in Gent veel chauffeurs te ontmoeten. En we hopen degenen die er onverhoopt niet bij kunnen zijn via hun FH-video toch een beetje beter te leren kennen”, besluit Charles Engelaar. Wilt u meer weten? Neem contact op met uw Harbers Trucks-vestiging. https://youtu.be/voRN_RlboRM
harbers-volvo-fh-fabrieksbezoek-1024-3.jpg
harbers-volvo-fh-fabrieksbezoek-1024-2.jpg
harbers-volvo-fh-fabrieksbezoek-1024-1.jpg
Nieuws

Zilveren jubileum voor Harbers Trucks

Harbers Trucks viert een indrukwekkende mijlpaal: 25 jaar toewijding als Volvo Trucks dealer… Lees meer

Nieuw: de Volvo FM Low Entry

De elektrische Volvo FM Low Entry is ontwikkeld voor inzet in de stad. De truck heeft een… Lees meer

Nog sterkere motor voor Volvo FH16

Volvo Trucks introduceert een nieuwe motor voor de Volvo FH16. De 780 pk-versie is de sterkste… Lees meer