volvo-trucks-verzekeringen-1400.jpg

Volvo Trucks Verzekeringen

Een vrachtwagen is een enorme investering, zorgvuldig uitgezocht voor maximale exploitatie. Stel uw investering veilig met een verzekering van Volvo Financial Services. Deze zeer complete verzekering dekt de specifieke risico’s voor de transportbranche af en biedt tal van voordelen voor zorgeloos ondernemerschap.
Nieuws | 05-07-2016

Geen zorgen bij schade

Met een verzekering van Volvo Financial Services verzekert u zichzelf van een zorgeloze afhandeling bij schade, diefstal, brand of vandalisme: Prima ondersteuning Met een Volvo Trucks Verzekering kunt u rekenen op een prima ondersteuning. Harbers Trucks en Volvo Financial Services staan u met raad en daad bij. Schadeherstel door uw eigen dealer Harbers Trucks herstelt uw schade snel en vakkundig met originele Volvo-onderdelen, waardoor alle garanties intact blijven en uw truck een optimale restwaarde behoudt. Na reparatie heeft u altijd 12 maanden garantie op loon en materieel. Financiële afhandeling door uw eigen dealer Wij handelen de claim rechtstreeks af met Volvo Financial Services. U ontvangt enkel een nota voor het casco eigen risico, de rest regelt Harbers Trucks.

De dekking in vogelvlucht

  • Wettelijke aansprakelijkheid en volledig casco
  • Getrokken materieel is WA meeverzekerd
  • Rechtsbijstand motorrijtuigen
  • Schadeverzekering inzittenden
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • WA Laad- en losrisico
  • Bagagedekking voor de chauffeur
  • GAP Cover: verzekering tegen boekwaarde

Optimale continuïteit met GAP Cover

GAP (Guaranteed Asset Protection) dekt het verschil tussen het openstaand financieringsbedrag (de restschuld) en de dagwaarde van uw Volvo-truck. Hiermee hebt u altijd snel de middelen om uw truck te vervangen. GAP Cover waarborgt de continuïteit van uw onderneming.

Safety Cover bij Safety-pakket

De veiligheidsvoorzieningen in het nieuwe Volvo Safety-pakket (verkrijgbaar voor de Volvo FM en FH) zijn erop gericht om (zware) schades te beperken en het wegvervoer nog veiliger te maken. Kiest u voor dit pakket, dan beloont Volvo dat met 10% korting op de casco-premie en de gratis uitbreidingsmodule Safety Cover. Hiermee bent u extra verzekerd tegen totaal verlies, waarbij het eerste jaar zelfs het volledige aanschafwaarde wordt vergoed.

Korting op uw eigen risico en € 250,- retour

Kiest u voor een Volvo Trucks Verzekering, dan krijgt u € 750,- korting op het casco eigen risico en € 250,- op het WA eigen risico. Sluit u in 2016 een verzekering af via Volvo Financial Services, dan ontvangt u bovendien een voucher van € 250,-. Dit voucher is in te wisselen bij Harbers Trucks als betaling voor onderhoud, schadeherstel of toebehoren. De actievoorwaarden vindt u in de folder. Download de folder Volvo Trucks Verzekeringen Meer informatie? Neem contact op met uw verkoper.
Nieuws

Zilveren jubileum voor Harbers Trucks

Harbers Trucks viert een indrukwekkende mijlpaal: 25 jaar toewijding als Volvo Trucks dealer… Lees meer

Nieuw: de Volvo FM Low Entry

De elektrische Volvo FM Low Entry is ontwikkeld voor inzet in de stad. De truck heeft een… Lees meer

Nog sterkere motor voor Volvo FH16

Volvo Trucks introduceert een nieuwe motor voor de Volvo FH16. De 780 pk-versie is de sterkste… Lees meer