harbers-productie-1500.jpg

Volvo Trucks hervat productie geleidelijk

De Volvo Trucks-productielocaties in Zweden en België starten langzaam en met inachtneming van maatregelen om de gezondheid en veiligheid van werknemers te beschermen weer op. Belangrijke zorgen bij de geleidelijke start van de productie blijven het orderboek, de leverancierscapaciteit en de lokale regelgeving inzake sociale afstand om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Nieuws | 01-05-2020

Service in werkplaats gaat door

Tijdens de uitbraak van het coronavirus is Volvo Trucks erin geslaagd vrijwel al haar werkplaatsen wereldwijd open te houden. In Nederland bleven alle servicelocaties, waar Harbers Trucks onderdeel van is, toegankelijk voor klanten. De Europese productie moest echter halverwege maart worden gesloten toen de wereldwijde toeleveringsketen werd verstoord. Volvo Trucks bleef zich concentreren op het ondersteunen van transporteurs zodat zij hun trucks op de weg konden houden om cruciale goederen te leveren voor het functioneren van de samenleving. In Nederland werden door verschillende Volvo Trucks-dealers acties opgezet om ook maatschappelijk een steentje bij te dragen. Zo werd er fruit geleverd aan ziekenhuispersoneel en zijn er bloemen rondgebracht.

Belang van transport

“De Corona-crisis laat eens te meer zien hoe belangrijk transport is voor ons dagelijkse leven. Vrachtwagenchauffeurs, technici en transporteurs blijven zich tot het uiterste inspannen en het is onze taak om hen te helpen hun werk te kunnen blijven voortzetten”, verklaart Wabe van Solkema, Managing Director, Volvo Trucks Nederland.

Vragen?

Neem contact met ons op »
harbers-productie-1024.jpg
harbers-productie-1024-2.jpg
harbers-productie-1024-1.jpg
Nieuws

Een maatwerktruck voor specialistisch werk van Van Hooft Transport

Van Hooft Transport heeft een maatwerktruck met Erkin-autolaadkraan in gebruik genoemen.… Lees meer

Tour met bijzondere Renault Trucks E-Tech T

Renault Trucks gaat met een unieke truck een Europese tour doen. De Renault Trucks E-Tech… Lees meer

Hoe krijgt u in 2024 subsidie voor een elektrische truck?

Gaat u een elektrische truck kopen? Dan komt u in aanmerking voor subsidie.

Lees meer