harbers-vijf-jaar-marktleider-1500.jpg

Volvo Trucks al vijf jaar marktleider door maatwerk

Volvo Trucks Nederland timmert hard aan de weg in het bouwsegment. De fabrikant is al vijf jaar marktleider. Naast tal van innovaties voor het zwaardere en off-road segment liggen vooral de maatwerkoplossingen die geboden kunnen worden hieraan ten grondslag.
Nieuws | 19-11-2019
“Wij zijn marktleider door maatwerk”, begint Imre Lörinc, Manager Constructie Sales bij Volvo Trucks Nederland zijn verhaal. ”Al onze modellen kunnen worden gespecificeerd volgens de vereisten van de klant. Deze maatwerkoplossingen zorgen voor maximale productiviteit, veiligheid en efficiëntie, ongeacht de taak die ze moeten uitvoeren.”

Volvo Trucks levert flexibele oplossingen voor de markt

Als een van de grootste truckfabrikanten ter wereld wil Volvo Trucks zich inzetten om flexibele oplossingen voor de markt te leveren. Een maatwerk Volvo-truck is uitgerust met door de klant gewenste aanpassingen die geen onderdeel zijn van het standaardaanbod van Volvo Trucks. Bovendien zorgt het proces voor een kortere doorlooptijd en snellere levering van het voertuig. Al tijdens de offertefase kunnen carrosseriebouwers gebruik maken van de chassistekeningen en het voertuig samenstellen dat de klant voor ogen heeft. “Als onderdeel van ons bedrijfsmodel analyseren we elke aanvraag en proberen we die aan te passen aan de eisen van onze klanten. De kracht zit hem in het samenspel tussen de klant, opbouwer en leverancier. We werken nauw samen met alle gerenomeerde opbouwers, onze fabriek en een aantal geselecteerde leveranciers voor chassisaanpassingen. Het doel is om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen met focus op veiligheid en productiviteit”, vervolgt Imre Lörinc.

Oplossingen die klant nodig heeft

Zo kan er maatwerk worden geleverd door de optimale verhouding te zoeken tussen de hijscapaciteit van een kraan, de gewenste lengte van zowel de kraan als het chassis en het GVW. Ook kan gedacht worden aan maatwerk op het gebied van laadvermogen, gewichtsverdeling, multifunctionele inzetbaarheid en chassispakketten. “Ons doel is altijd om klanten de oplossing te bieden die ze nodig hebben. Dit maakt ons al vijf jaar lang marktleider,” besluit Imre Lörinc. Meer weten? Neem contact op met uw Harbers Trucks-vestiging.
harbers-vijf-jaar-marktleider-1024-6.jpg
harbers-vijf-jaar-marktleider-1024-4.jpg
harbers-vijf-jaar-marktleider-1024-3.jpg
harbers-vijf-jaar-marktleider-1024-2.jpg
harbers-vijf-jaar-marktleider-1024-1.jpg
Nieuws

De nieuwe Volvo FH16: meer vermogen, minder brandstof

De nieuwe Volvo FH16 is Europa’s krachtigste, maar ook zeer zuinige truck, die kan rijden… Lees meer

Volvo komt met waterstoftrucks

In 2026 zullen de eerste klantentests plaatsvinden. Tegen het eind van dit decennium zijn… Lees meer

Volvo Trucks biedt meer duurzame alternatieven voor diesel

Volvo Trucks heeft het aantal truckmodellen dat kan rijden op synthetische of biodiesel… Lees meer