Volledige controle over het wagenpark met de Dynafleet app

Dynafleet, het transportinformatiesysteem van Volvo Trucks, is nu beschikbaar via een app, waardoor de informatie nu nog toegankelijker is.
Nieuws | 29-06-2012



De Dynafleet app stelt bedrijven in staat om via smartphone of tablet hun hele wagenpark en transportopdrachten op afstand te beheren, vanaf elke locatie. Ze kunnen ook in realtime toegang krijgen tot gedetailleerde informatie over de exacte trucklocatie, brandstofverbruik, rijtijden, uitstoot en de locaties van Volvo Trucks-dealers. De interface is duidelijk en eenvoudig. Het stelt gebruikers in staat om op elk moment en vanaf elke locatie toegang te krijgen tot belangrijke informatie over het wagenpark.

Nieuw! Fuel Efficiency Score

In combinatie met chauffeurstraining, kan informatie verzameld via Dynafleet helpen het brandstofverbruik te verminderen met maar liefst zeven procent. En nu, met de lancering van de app, omvat Dynafleet de nieuwe Fuel Efficiency Score, die kan leiden tot verdere besparingen. Door voor elk voertuig en iedere bestuurder de rijstijl bij te houden, wordt de Fuel Efficiency Score gepresenteerd via vier belangrijke gebieden: anticiperen en remmen, gebruik van motor en versnellingsbak, snelheid aanpassen, en stilstand. Elke score kan vervolgens worden opgesplitst in specifieke parameters voor meer gedetailleerde informatie. Later in het jaar zal de Fuel Efficiency Score ook worden toegevoegd aan Dynafleet Online. Gebruikers hebben toegang tot de totale resultaten van het gehele wagenpark of afzonderlijke trucks en chauffeurs. Ook zijn gegevens uit specifieke periodes te raadplegen. De scores kunnen ook worden ingedeeld in specifieke parameters. Hiermee hebben bedrijven nauwkeurig inzicht in de gebieden die moeten worden verbeterd, zodat direct actie ondernomen kan worden. De nieuwe Dynafleet app is nu beschikbaar voor de iPhone en iPad. Alle Dynafleet gebruikers kunnen de app gratis downloaden via de Apple App Store.

Nieuws

Een maatwerktruck voor specialistisch werk van Van Hooft Transport

Van Hooft Transport heeft een maatwerktruck met Erkin-autolaadkraan in gebruik genoemen.… Lees meer

Tour met bijzondere Renault Trucks E-Tech T

Renault Trucks gaat met een unieke truck een Europese tour doen. De Renault Trucks E-Tech… Lees meer

Hoe krijgt u in 2024 subsidie voor een elektrische truck?

Gaat u een elektrische truck kopen? Dan komt u in aanmerking voor subsidie.

Lees meer