Volledige controle over het wagenpark met de Dynafleet app

Dynafleet, het transportinformatiesysteem van Volvo Trucks, is nu beschikbaar via een app, waardoor de informatie nu nog toegankelijker is.
Nieuws | 29-06-2012De Dynafleet app stelt bedrijven in staat om via smartphone of tablet hun hele wagenpark en transportopdrachten op afstand te beheren, vanaf elke locatie. Ze kunnen ook in realtime toegang krijgen tot gedetailleerde informatie over de exacte trucklocatie, brandstofverbruik, rijtijden, uitstoot en de locaties van Volvo Trucks-dealers. De interface is duidelijk en eenvoudig. Het stelt gebruikers in staat om op elk moment en vanaf elke locatie toegang te krijgen tot belangrijke informatie over het wagenpark.

Nieuw! Fuel Efficiency Score

In combinatie met chauffeurstraining, kan informatie verzameld via Dynafleet helpen het brandstofverbruik te verminderen met maar liefst zeven procent. En nu, met de lancering van de app, omvat Dynafleet de nieuwe Fuel Efficiency Score, die kan leiden tot verdere besparingen. Door voor elk voertuig en iedere bestuurder de rijstijl bij te houden, wordt de Fuel Efficiency Score gepresenteerd via vier belangrijke gebieden: anticiperen en remmen, gebruik van motor en versnellingsbak, snelheid aanpassen, en stilstand. Elke score kan vervolgens worden opgesplitst in specifieke parameters voor meer gedetailleerde informatie. Later in het jaar zal de Fuel Efficiency Score ook worden toegevoegd aan Dynafleet Online. Gebruikers hebben toegang tot de totale resultaten van het gehele wagenpark of afzonderlijke trucks en chauffeurs. Ook zijn gegevens uit specifieke periodes te raadplegen. De scores kunnen ook worden ingedeeld in specifieke parameters. Hiermee hebben bedrijven nauwkeurig inzicht in de gebieden die moeten worden verbeterd, zodat direct actie ondernomen kan worden. De nieuwe Dynafleet app is nu beschikbaar voor de iPhone en iPad. Alle Dynafleet gebruikers kunnen de app gratis downloaden via de Apple App Store.

Nieuws

Ontdek de toekomst van transport op de E-TECH Roadshow gepresenteerd door Renault Trucks

Kom op 12 juli tussen 10.00u en 19.00u naar de Renault Trucks Roadshow bij Harbers Trucks… Lees meer

De nieuwe Volvo FH16: meer vermogen, minder brandstof

De nieuwe Volvo FH16 is Europa’s krachtigste, maar ook zeer zuinige truck, die kan rijden… Lees meer

Volvo komt met waterstoftrucks

In 2026 zullen de eerste klantentests plaatsvinden. Tegen het eind van dit decennium zijn… Lees meer