Trotseer de winter met Volvo Trucks

Nieuws | 01-12-2014

Accu check

Bij blootstelling aan extreme temperaturen kan de conditie van de truckaccu's verslechteren. Voorkom ongeplande stilstand door tijdig de accu's van uw Volvo-truck te laten controleren.
 

Standkachel check

Voorkom frustraties over een niet werkende standkachel en laat deze op tijd controleren bij uw Volvo Trucks-dealer. De check is inclusief controle van de thermostaat, reiniging van de aanzuigmond, vervanging van het leidingfilter en 30 minuten arbeidsloon.
 

Winter check

Ga voorbereid de winter tegemoet en laat uw truck tijdig op diverse cruciale punten checken. Uw Volvo Trucks-dealer controleert de elektronische systemen, motor, aandrijflijn, cabine en chassis.
 

Ruitenwissers

De Volvo-ruitenwisser is speciaal ontworpen voor uw Volvo-truck. Door het aerodynamische profiel wordt de wisser bij hogere snelheden niet opgetild en is er minder windruis. Beschikbaar voor Classic FH/FM, FL, FE, en FH4
 

Reconditioner aanbieding

Bij blootstelling aan extreme temperaturen kan de conditie van de truckaccu's verslechteren. Voorkom ongeplande stilstand door het monteren van een Battery Reconditioner voor een nog langere levensduur van uw accu.
 

Rubber matten FH4/FM4

De rubber vloermatten voor de FH4 en de FM4 zijn speciaal ontwikkeld voor uw Volvo-truck en hebben de perfecte pasvorm. Water, sneeuw, zand of ander vuil blijft op uw mat liggen en trekt niet in uw vloerbekleding. De matten zijn eenvoudig te verwijderen, uit te kloppen en te wassen.
 
 
Actieprijzen zijn exclusief btw en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen.
Prijzen zijn geldig van 1 december 2014 tot en met 28 februari 2015.
Nieuws

Honderd elektrische trucks voor DFDS

Logistieke onderneming DFDS breidt zijn vloot elektrische Volvo-trucks verder uit.

Lees meer

Hoe krijgt u in 2024 subsidie voor een elektrische truck?

Gaat u een elektrische truck kopen? Dan komt u in aanmerking voor subsidie.

Lees meer

Zilveren jubileum voor Harbers Trucks

Harbers Trucks viert een indrukwekkende mijlpaal: 25 jaar toewijding als Volvo Trucks dealer… Lees meer