Stap in de Time Machine

Nieuws | 24-10-2012

Onlangs werd de nieuwe Volvo FH op spectaculaire wijze geïntroduceerd, maar dit betekent niet dat de huidige FH nu niet meer leverbaar is. Ter ere van het laatste type FH en het 20-jarige bestaan van de Volvo FH introduceert Volvo Trucks nu een limited edition: de Time Machine.  De perfecte truck voor het internationale transport: een zeer gunstig brandstofverbruik en bewezen betrouwbare techniek. De limited edition is zowel leverbaar in FH als FH16 uitvoering.

In de Volvo FH en FH16 Time Machine Limited Edition is het beste van alle jaren bijeengebracht. Door de jarenlange innovaties van Volvo Trucks is de Volvo FH en FH16 Time Machine de norm in het internationale internationaal transport. Een truck die uitermate betrouwbaar, veilig en efficiënt is, met een zeer energiezuinige aandrijflijn. Met Volvo I-Shift, de automatisch schakelende  versnellingsbak, Airflow-pakketten en VEB+ motorrem is de Volvo FH en FH 16 Time Machine kortom: de ideale truck van nu, met een lange historie. Met deze limited edition vieren we de mijlpaal van 500.000 verkochte FH-eenheden, leider in brandstofefficiency en de meest betrouwbare versie ooit. 

De Time Machine Limited Edition combineert al het goede met een uniek in- en exterieur. Deze speciale versie is extreem luxueus en zeer comfortabel. In- en exterieur vormen een geheel, waarbij oog is getoond voor detail.

De Time Machine-emblemen doen chauffeur en bijrijder continu beseffen dat zij zich in een bijzondere truck bevinden. De cabine is voorzien van geventileerde lederen stoelen, een lederen stuurwiel en fraai uitgevoerde contrasterende naden en stiksels.  De vloermatten met het Time Machine logo en het met de hand geborduurde patroon op de deurpanelen maken het helemaal af. De striping is bijzonder en volledig in balans. De Volvo FH en FH16 Time Machine Limited Edition onderstreept de perfecte techniek van Volvo Trucks en combineert die met de lange historie van het merk én die van het FH-model.

Nieuws

Volvo levert 20 elektrische trucks aan DFDS in Göteborg

DFDS heeft een van de grootste bestellingen ooit geplaatst voor batterij-elektrische trucks… Lees meer

Volvo biedt elektrische trucks voor de bouwsector

Volvo Trucks heeft een lijn zware elektrische trucks ontwikkeld voor de bouwsector.

Lees meer

Volvo leidt markt voor elektrische trucks

Vorig jaar groeide het aantal zware elektrische trucks sneller dan ooit. In Europa is Volvo… Lees meer