Spectaculaire introductie nieuwe Volvo FH

Volvo Trucks zal op 5 september met een indrukwekkende webcastproductie de nieuwe Volvo FH introduceren. De unieke introductie is door iedereen live te volgen via internet!
Nieuws | 12-09-2012“Dankzij moderne technologie en gelijktijdige evenementen in verschillende landen, kunnen we iedereen in staat stellen de introductie van de nieuwe Volvo FH bij te wonen”, vertelt Claes Nillson, President van Volvo Truck Corporation. “Voor zover wij weten, is iets dergelijks nog niet eerder gedaan.”

In Göteborg zullen tweeduizend personen het introductiegala in de Scandinavium Arena bijwonen en nog eens vierduizend mensen zullen aanwezig zijn bij soortgelijke evenementen in Madrid, Birmingham, Parijs, Rotterdam en Brussel. Bij alle evenementen wordt de live uitzending vertoond en op de online introductiesite www.volvotrucks.com/fh. De officiële introductie vindt plaats om 21:00.

Belangrijk nieuws voor de transportwereld

De nieuwe Volvo FH-serie wordt na vijf jaar intensief werken voor het eerst aan het publiek vertoond. De nieuwe Volvo FH heeft een geoptimaliseerd weggedrag en tal van nieuwe features.

Bekijk alvast een voorproefje

Wie niet kan wachten en de nieuwe truck nu al in actie wil zien, kan alvast de video van ‘The Ballerina Stunt’ bekijken. Deze stuntvideo is opgenomen om het weggedrag van de nieuwe Volvo FH te demonstreren. Sinds de film op 16 augustus is uitgebracht op YouTube is deze al bekeken door ruim 5 miljoen mensen.

Nieuws

Volvo Trucks introduceert Volvo FH Efficiency demo

De Volvo FH Efficiency demotruck benadrukt met gekleurde luchtstromen de innovaties op… Lees meer

Eerste elektrische Volvo FH rolt van de band voor Nederland – Unilever en Simon Loos stellen hem in gebruik

Simon Loos neemt de eerste volledig elektrische Volvo FH van Nederland in gebruik. Op vrijdag… Lees meer

Renault Trucks voegt gezondheids- en veiligheidsfuncties toe aan Optifleet

Optifleet, de oplossing voor vlootbeheer van Renault Trucks, helpt transportbedrijven om… Lees meer