banner-nieuws-870x416.jpg

Speciale Nederlandse Renault Trucks T High Edition succesvol in Europa

De speciale Renault Trucks T High Edition uitvoering die begin dit jaar werd gepresenteerd door Renault Trucks Nederland blijkt een succes. Er zijn inmiddels al meer dan 100 trucks verkocht in verschillende Europese landen.
Nieuws | 18-10-2016
De speciale Renault Trucks T High Edition uitvoering die begin dit jaar werd gepresenteerd door Renault Trucks Nederland blijkt een succes. Er zijn inmiddels al meer dan 100 trucks verkocht in verschillende Europese landen. De Renault Trucks T High Edition is een speciale uitvoering die begin dit jaar door Renault Trucks Nederland werd geïntroduceerd. “Na de introductie van de nieuwe T-serie in 2013 lag onze focus hoofdzakelijk op de standaard T-Sleeper. Om de hoge cabine wat meer aandacht te geven, bedachten wij de Renault Trucks T High Edition: een in het oog springende speciale uitvoering boordevol exclusieve details in zowel exterieur als interieur”, verklaart Maarten Broens, verkoopdirecteur bij Renault Trucks Nederland. Naast comfort, luxe, ruimte, veiligheid en goede rijprestaties staat de Renault Trucks T High Edition voor een gunstig brandstofverbruik en lage operationele kosten. De truck beschikt over 480 pk of een optionele 520 pk. Verder zijn Adaptive Cruise Control (ACC), bochtverlichting, touchscreen navigatie, aluminium luchtketels en een Optifuel training zuinig rijden (code 95) inbegrepen in het speciale High Edition Pack.

Exclusieve uitstraling

Het High Edition interieur werd door het Nederlandse bedrijf Special Interiors ontworpen. Het bestaat uit lederen bi-colour stoelen met High Edition inscriptie en een afwerking van rode stiknaden. Diverse interieurdelen zijn voorzien van een carbon look & feel die het cabine interieur een exclusieve uitstraling geven. De High Edition uitstraling komt ook duidelijk in het exterieur naar voren; het unieke High Edition Paint Pack met onder andere rood gespoten deurgrepen en een unieke carbon striping dragen bij aan het opvallende uiterlijk van de Renault Trucks High Edition. Optioneel kan er worden gekozen voor Xenon koplampen, een metallic cabinekleur en Alcoa Dura Bright aluminium velgen. Het exterieur is ontworpen door Van Winkoop Reclame uit Ermelo. “Ook in Nederland is de Renault Trucks T High Edition een succes. We zijn er trots op dat de truck nu eveneens in andere Europese landen zoals Duitsland, Finland en Frankrijk geleverd wordt”, besluit Maarten Broens. Meer informatie over de Renault Trucks T? Neem contact met ons op  
renault-trucks-high-edition-3.jpg
renault-trucks-t-high-edition-finland.jpg
renault-trucks-high-edition-interieur.jpg
Nieuws

Ontdek de toekomst van transport op de E-TECH Roadshow gepresenteerd door Renault Trucks

Kom op 12 juli tussen 10.00u en 19.00u naar de Renault Trucks Roadshow bij Harbers Trucks… Lees meer

De nieuwe Volvo FH16: meer vermogen, minder brandstof

De nieuwe Volvo FH16 is Europa’s krachtigste, maar ook zeer zuinige truck, die kan rijden… Lees meer

Volvo komt met waterstoftrucks

In 2026 zullen de eerste klantentests plaatsvinden. Tegen het eind van dit decennium zijn… Lees meer