Sneller op weg garantie

Nieuws | 21-01-2013

Volvo Trucks biedt kwalitatief hoogstaande originele onderdelen met de juiste pasvorm, functionaliteit, techniek en lange levensduur. Alles voor blijvend optimale prestaties van uw Volvo-truck. Daarnaast is de beschikbaarheid van onderdelen van groot belang. Dankzij een uniek logistiek systeem zijn vrijwel alle originele Volvo-onderdelen binnen 24 uur op de juiste plek. Een snelle en flexibele levering van originele Volvo-onderdelen is een van onze speerpunten. De leveringsgarantie is bijna 100%, 99,8% om precies te zijn.

Het gebruik van originele Volvo-onderdelen bevelen wij te allen tijde aan, ze zijn immers ontwikkeld in samenhang met uw Volvo en bieden daarom de perfecte oplossing. De onderdelen zijn continu onderhevig aan technische ontwikkelingen en productverbetering, die door Volvo Trucks direct worden toegepast in de after market.

Uw Volvo-truck blijft door deze optimale service en beschikbaarheid zo goed als nieuw en prima presteren. Binnen Europa worden originele Volvo-onderdelen vijfmaal per week ’s nachts aan de Volvo Trucks-dealers geleverd. In geval van calamiteit schakelt Volvo Trucks Vehicle Off Road in, een systeem waarbij benodigde onderdelen voor een gestrand voertuig zo snel als mogelijk worden geleverd zowel  Nationaal als internationaal.

12 Maanden onderdelengarantie
Volvo Trucks biedt 12 maanden internationale garantie op originele onderdelen en kent geen kilometerbeperking. Volvo-onderdelen die door een geautoriseerde Volvo-werkplaats zijn gemonteerd komen zelfs in aanmerking voor de volledige internationale onderdelengarantie.

Nieuws

Volvo Trucks biedt meer duurzame alternatieven voor diesel

Volvo Trucks heeft het aantal truckmodellen dat kan rijden op synthetische of biodiesel… Lees meer

BPM-actie voor bedrijfswagens

Koop nog dit jaar een nieuwe bedrijfswagen en bespaar duizenden euro’s.

Lees meer

Dit is hoe chauffeur René de actieradius van zijn elektrische vrachtwagen beïnvloedt

BIGtruck Online Magazine rijdt een dag met hem mee in de Volvo FM Electric.

Lees meer