renault-trucks-c-alex-van-den-brom.jpg

ROBUUSTE RENAULT TRUCKS C VOOR ALEX VAN DEN BROM

Voor het transport van containers, bestratings- en grondwerkzaamheden en de aanleg en onderhoud van paardenbakken heeft Alex van den Brom uit Hoevelaken onlangs een Renault Trucks C aangeschaft. De bakwagen in 8x4 tridem configuratie met 520 pk is opgebouwd met een autolaadkraan inclusief knijper en een kabelsysteem. Vooral de ruime cabine, prettige versnellingsbak en de robuuste uitstraling van de truck waren voor Alex van den Brom redenen om voor Renault Trucks te kiezen. De truck werd geleverd door Harbers Trucks Barneveld.
Nieuws | 06-12-2016
De Renault Trucks C heeft een 13-liter motor met 520 pk. Het voertuig wordt ingezet voor verschillende gecompliceerde grondwerkzaamheden. Om deze werkzaamheden nog beter en sneller te kunnen verrichten, is gekozen voor een 8x4 chassis met de assen in tridem opstelling (1+3 asopstelling). “Met het dubbel aangedreven tandem is tractie verzekerd en door de gestuurde en hefbare sleepas ontstaat een zeer wendbaar voertuig. Ideaal voor een multifunctionele inzet met een optimale aslastverdeling”, verklaart Jeroen Glaap, sales engineer bij Renault Trucks Nederland. Renault Trucks C De truck is opgebouwd met een HMF 17 tonmeter autolaadkraan inclusief knijper en een 30 tons NCH/HTS kabelsysteem. Eigenaar Alex van den Brom is enthousiast over zijn nieuwe aanwinst: “Door de jarenlange ervaring weten we welke oplossing we nodig hebben. Zo is deze Renault Trucks C 8x4 tridem uitgerust met een automatische Optidriver versnellingsbak met speciale Off Road Mode. Deze functie activeert een andere schakelstrategie voor het rijden in het moeilijkere terrein. Daarnaast bevat het voertuig een ‘handgas’ functie waardoor met een constant toerental en snelheid rustig door het terrein gereden kan worden. Het tridemstel is uitgerust met luchtvering wat de stabiliteit ten goede komt. Met name de rijke complete uitrusting van de auto met hoge slaapcabine, koelkast en standkachel gecombineerd met de robuustheid vallen op.”

Achtergrond Alex van den Brom

Alex van den Brom uit Hoevelaken is gespecialiseerd in containers en minicontainers, verhuur van autolaadkraan, minikraan en minishovel. Daarnaast richt het bedrijf zich op de aanleg en het onderhoud van paardenbakken en manegebodems. Ook worden een grote verscheidenheid aan bestratings- en grondwerkzaamheden verricht. Denk daarbij aan voorbereidende grondwerkzaamheden voor verbouw- en nieuwbouwprojecten en verschillende tuinwerkzaamheden.
Nieuws

Volvo Trucks introduceert nieuwe veiligheidssystemen

Volvo Trucks introduceert nieuwe systemen om de veiligheid van fietsers en voetgangers… Lees meer

Elektrisch in opmars: Volvo Trucks behoudt zijn leidende positie

Volvo Trucks leidt de markt voor zware elektrische trucks na het eerste kwartaal van 2023.

Lees meer

Volvo Trucks test brandstofceltrucks op waterstof

Een mijlpaal: Volvo Trucks test brandstofceltrucks op waterstof op de openbare weg. 

Lees meer