renault-trucks-vergroot-online-aanbod.jpg

Renault Trucks vergroot online aanbod

Nieuws | 07-07-2016

In september vorig jaar introduceerde Renault Trucks als eerste truckmerk het online bestellen, een wereldprimeur. Om nog beter aan de vraag te kunnen voldoen, wordt het aanbod in de webshop nu vergroot. Renault Trucks speelt hiermee in op de wens van veel klanten.

“De webshop is een succes. Om te voldoen aan de vraag van klanten en om een nog completer aanbod te kunnen doen, breiden we verder uit”, vertelt Maarten Broens, verkoopdirecteur bij Renault Trucks Nederland.

Vanaf heden zijn naast de Renault Trucks T-Drive 4x2 trekker met 430 of 460 pk ook de Renault Trucks T High Sleeper Cab 4x2 trekker met 480 pk, de Renault Trucks T 6x2 voorloopas trekker met 460 pk en de Renault Trucks D 12 of 19 tons bakwagen online te bestellen.

Bovendien bevat de webshop nu meer opties. Klanten kunnen naast een specifiek model nu ook diverse aanvullingen op maat kiezen. Afhankelijk van het model kan er gekozen worden voor o.a. een RAL kleur af fabriek, extra jaarkilometers, diverse accessoires en een zijdeur in de opbouw.

Net als voorheen ontvangen klanten die online bestellen een TomTom BRIDGE Connected Europe Truck.

“Uit onze gesprekken met klanten komen verschillende voordelen van online zakendoen naar voren. Zo bespaart het hen naast kosten ook veel tijd, spreekt het scherpe tarief hen aan en blijkt transparantie erg belangrijk. Onze webshop komt hierin tegemoet. We zijn blij dat we het aanbod nu kunnen uitbreiden”, besluit Maarten Broens.

Bestel Renault-trucks online »

renault-trucks-vergroot-online-aanbod-screen.png
Nieuws

Volvo Trucks biedt meer duurzame alternatieven voor diesel

Volvo Trucks heeft het aantal truckmodellen dat kan rijden op synthetische of biodiesel… Lees meer

BPM-actie voor bedrijfswagens

Koop nog dit jaar een nieuwe bedrijfswagen en bespaar duizenden euro’s.

Lees meer

Dit is hoe chauffeur René de actieradius van zijn elektrische vrachtwagen beïnvloedt

BIGtruck Online Magazine rijdt een dag met hem mee in de Volvo FM Electric.

Lees meer