Renault Trucks C 10x4 Pauw -22-LR

Renault Trucks toont diversiteit aan bouwvoertuigen op Kipper Event

Tijdens het Kipper Event in Markelo toont Renault Trucks een diversiteit aan constructie- en bouwvoertuigen. Een van de aanwezige trucks is de nieuwe Renault Trucks C EVO 10x4 kipper van Pauw Dodewaard. Daarnaast worden er diverse andere modellen getoond, waarmee Renault Trucks laat zien over efficiënte maatwerkoplossingen voor de Nederlandse bouwsector te beschikken.
Nieuws | 30-08-2022

Uitstekende reputatie

Renault Trucks heeft een uitstekende reputatie waar het gaat om terreinvoertuigen. Vooral de woestijntrucks die de fabrikant in het midden van de vorige eeuw bouwde waren indrukwekkend, maar recenter was de Kerax ook een bijzonder populair bouwvoertuig. De uiterst terreinvaardige Renault Trucks worden in grote delen van de wereld ingezet.

In Nederland heeft Renault Trucks vanaf dit jaar een dedicated team aangesteld met een specifieke focus op constructie- en bouwvoertuigen.

De fabrikant heeft samen met diverse ontwikkelingspartners mogelijkheden ontwikkeld waarbij de trucks aangepast worden, zodat ze qua asconfiguratie en aslasten voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

Renault Trucks K 8x6 Witlox

Voertuigen op de stand

Op de stand van Renault Trucks in Markelo zijn naast de C 10x4 ook een Renault Trucks K 6x6, een K 10x8, een K 8x6, een T 6x2 low cab en een Renault Trucks Master 4x4 te zien.
 

Demo rijden op 1 km lange zandbaan

Tijdens het Kipper Event is er ook de gelegenheid om zelf te ervaren hoe de Renault Trucks-bouwvoertuigen zich gedragen in het zand. Renault Trucks heeft een K 8x8 en een Renault Trucks K 10x8 klaar staan die in de praktijk getest kunnen worden op een speciale zandbaan van 1 kilometer lang.

Het Kipper Event is gratis toegankelijk op vrijdag 9 (van 11.00 uur tot 21.00 uur) en zaterdag 10 september (van 07.00 – 17.00 uur) a.s. Op de website van het event is aanvullende informatie te vinden.

Het team van Renault Trucks Nederland is beide dagen aanwezig om alle geïnteresseerden te informeren over de diverse mogelijkheden die de Renault Trucks C en K ranges bieden.

Nieuws

Elektromobiliteit: Renault Trucks E-Tech T en C beschikbaar voor pre-order

Renault Trucks kondigt de opening van pre-orders aan voor de Renault Trucks E-Tech T en… Lees meer

Maximale flexibiliteit en lagere CO2 uitstoot

E.J. Bos Diervoeding is met nieuwe Volvo FM klaar voor de toekomst. Door de grote raampartij… Lees meer

Nieuw rapport - Hoge druk op de transportsector om over te schakelen op elektrisch vervoer

Volgens toonaangevende e-commerce- en productiebedrijven in Europa heeft het wegvervoer… Lees meer