renault-trucks-tck-evolution-1500-BG.jpg

Renault Trucks onthult vernieuwde T, C en K in videogame

Renault Trucks vernieuwt in 2021 zijn modellen voor langeafstandstransport (T High en T) en voor de bouw (C en K). Het leveringsprogramma evolueert op het gebied van chauffeurscomfort, veiligheid en productiviteit. Renault Trucks introduceert de verbeteringen op bijzondere wijze. Voor het eerst in de vrachtwagenindustrie zal de Franse fabrikant zijn vrachtwagens presenteren in de videogame Euro Truck Simulator 2 en een virtuele rijervaring aanbieden.
Nieuws | 24-03-2021
Renault Trucks biedt zijn fans een nieuwe, innovatieve en interactieve ervaring. Op 6 april 2021 zal de truckfabrikant de evolutie van de Renault Trucks T in 2021 onthullen in de videogame Euro Truck Simulator 2, de simulatievideogame voor vrachtwagens. Het exterieurdesign, de chauffeurspositie en de cabine-indeling worden allemaal aangepast en alles kan virtueel worden getest in de game.

De grootste evolutie sinds 2013

In 2021 vernieuwt Renault Trucks zijn leveringsprogramma voor langeafstandstransport (T High en T) en voor de bouw (C en K). Dit is de meest ingrijpende ontwikkeling sinds de totale vernieuwing van de gehele range door de fabrikant in 2013. Voor het leef- en rijcomfort van de chauffeurs heeft Renault Trucks belangrijke verbeteringen doorgevoerd, zowel op het gebied van rijcomfort als op het gebied van leefcomfort aan boord. Het hoge veiligheidsniveau voor chauffeurs en weggebruikers stond ook centraal bij de ontwikkeling van de Renault Trucks T-, C- en K-ranges. Voor de klanten is ook de productiviteit van de voertuigen verbeterd, met een nog lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot, en een hogere beschikbaarheid (Uptime) van de voertuigen, met name dankzij de bijbehorende Predict-contracten voor voorspellend onderhoud.

Ervaar het zelf

Op 6 april 2021 kunt u plaatsnemen in de cabine van de Renault Trucks T en T High 2021, de nieuwe ergonomie van de chauffeurscabine testen en het comfort van de truck waarderen, in stedelijke gebieden, op regionale wegen of op snelwegen. Hiervoor hoeft u alleen maar in te loggen op de pc-game Euro Truck Simulator 2, die wereldwijd door meer dan 9 miljoen spelers wordt gespeeld. Of de rijervaringen van andere spelers te delen via de hashtag #renaulttrucksevolution op sociale netwerken. Bovendien zal de Euro Truck Simulator 2-gamecommunity vanaf 29 maart 2021 de Renault Trucks T 2021 zien staan, verborgen onder een rood doek, voor de Renault Trucks-dealers in de game. In afwachting van het oplichten van het doek biedt Renault Trucks op de sociale netwerken wedstrijden aan, waarbij vele prijzen te winnen zijn via de hashtag #renaulttrucksevolutioniscoming.

Bekijk hier hoe Euro Truck Simulator 2 te spelen

Live testrit

Op 6 april om 18.00 uur (CET) is op het SCS Software Twitch-account een live testrit met de Renault Trucks T 2021 en een live ontmoeting met Paul Daintree, Design Director van Renault Trucks.

Meer weten?

Neem contact op met uw Harbers Trucks-vestiging.

Neem contact met ons op »

renault-trucks-tck-evolution-1024-BG.jpg
Nieuws

Eerste Renault Trucks E-Tech T voor Sluyter Logistics

De Renault Trucks E-Tech T is een van de eerste zwaardere elektrische trucks die in Nederland… Lees meer

De line-up van Volvo Trucks op de IAA 2024

Volvo Trucks toont in september op de IAA Transportation 2024 een wereldwijd productaanbod… Lees meer

Aangepaste openingstijden in de zomer

Wilt u een van onze vestigingen bezoeken? In de zomerperiode hebben wij aangepaste openingstijden.

Lees meer