Renault-Trucks-T-Klomp_700.jpg

Renault T 460 Lowdeck voor Klomp Transport

Klomp Transport, gespecialiseerd in verplaatsing van stacaravans, chalets en woonwagens, heeft twee Renault T 460 Lowdeck trekkers toegevoegd aan het transportmaterieel. De goede prijskwaliteitverhouding en lage onderhoudsinterval waren doorslaggevend bij de aanschaf. De trucks komen in onderhoud bij Renault Trucks-dealer Harbers Trucks in Harderwijk.
Nieuws | 13-06-2016
Klomp Transport, gespecialiseerd in verplaatsing van stacaravans, chalets en woonwagens, heeft twee Renault T 460 Lowdeck trekkers toegevoegd aan het transportmaterieel. De goede prijskwaliteitverhouding en lage onderhoudsinterval waren doorslaggevend bij de aanschaf. De trucks komen in onderhoud bij Renault Trucks-dealer Harbers Trucks in Harderwijk. Renault Trucks T Klomp Transport Als onderdeel van de gunstige Cost of Ownership heeft ook brandstofefficiency prioriteit bij Klomp Transport. Met de nieuwe Euro 6-motor en geautomatiseerde Optidriver versnellingsbak verwacht Mike Otten, financieel directeur in het familiebedrijf, goede verbruiksresultaten te behalen. “We hebben gekozen voor Renault Trucks vanwege het totaalplaatje”, vertelt hij. “Een robuust chassis, betrouwbare aandrijflijn en mooi afgewerkte cabine. Die is gestroomlijnd en compact gedimensioneerd, wat voor ons goed uitkomt omdat we veel moeten manoeuvreren op campings en parken. Ik was verrast door de binnenruimte, met mijn twee meter lengte kan ik er gemakkelijk rechtop staan.”

Laag geplaatste koppelschotel

Bijzonderheden aan de trucks betreffen verder extra elektrische aansluitingen voor onder meer een elektrische lier, breedteborden en werklampen. Door de laag geplaatste koppelschotel in combinatie met de speciale semi- en euro diepladers van Klomp Transport kunnen de Renault T-trucks voor elke opdracht ingezet worden. “De grootste woonwagen die we tot nu toe hebben vervoerd was 18 meter lang, 6 meter breed en 6 meter hoog. Dat vergt wel het nodige van de vrachtwagencombinatie. Een Lowdeck is zeker geen standaard aanschaf maar Renault Trucks kon toch verrassend snel leveren. Bij Harbers Trucks, waar de trucks zijn afgeleverd, is goed meegedacht over spuitwerk en technische opbouw.” Renault Trucks T Klomp Transport

Maatwerk tot de standplaats

Klomp Transport is de gespecialiseerde vervoerder in stacaravans, chalets en woonwagens in Nederland. In 1968 werd de eerste caravantrailer aangeschaft. Naast binnenlands transport verzorgt het bedrijf ook verplaatsing van mobiele recreatiewoningen naar de buurlanden, tot aan Noorwegen en Oostenrijk toe. Om maatwerk tot op de standplaats te kunnen bieden, gaat op de trailers vaak ook een tractor mee die is aangepast voor het afhalen, plaatsen en stellen van de stacaravans. Tot het dienstenpakket behoort verder demontage, montage en aansluiting van nutsvoorzieningen.
Nieuws

De nieuwe Volvo FH16: meer vermogen, minder brandstof

De nieuwe Volvo FH16 is Europa’s krachtigste, maar ook zeer zuinige truck, die kan rijden… Lees meer

Volvo komt met waterstoftrucks

In 2026 zullen de eerste klantentests plaatsvinden. Tegen het eind van dit decennium zijn… Lees meer

Volvo Trucks biedt meer duurzame alternatieven voor diesel

Volvo Trucks heeft het aantal truckmodellen dat kan rijden op synthetische of biodiesel… Lees meer