harbers-rt-primeur-renault-master-ze-1500.jpg

Renault Master Z.E. de weg op in Nederland

De Renault Master Z.E. verschijnt binnenkort op de Nederlandse wegen. De eerste Renault Masters Z.E. zijn inmiddels verkocht aan verschillende Nederlandse klanten. Renault Trucks Nederland kan nu bovendien een complete intelligente laadstroomoplossing leveren voor alle modaliteiten. De Renault Master Z.E. is bij Transport Compleet in Hardenberg voor het eerst in Nederland te zien.
Nieuws | 01-03-2019
De Renault Trucks Master Z.E., die in september 2018 werd uitgebracht, is 100% elektrisch en daarmee schoon en stil. Hiermee heeft deze bestelwagen toegang tot alle zones in de binnenstad, zelfs waar strenge beperkingen gelden. Dit maakt de Master Z.E. ideaal voor last-mile leveringen. De accu is in zes uur opgeladen.

Laadvermogen

De Renault Trucks Master Z.E. heeft een hoog laadvolume doordat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd. Het laadvermogen is zelfs gelijk aan de conventionele Renault Master die bekend staat om zijn hoge laadvermogen. De Master Z.E.-serie wordt geleverd in zes varianten (vier gesloten bestelwagens en twee platformcabines) en is ontworpen om te voldoen aan alle eisen die professionals stellen aan het werk in binnensteden. Om de bestuurder en de lading te beschermen en de veiligheid van voorbijgangers te waarborgen, is de Master Z.E. gesloten bestelwagen standaard uitgerust met een achteruitrijcamera, een achteruitrijradar en een breedbeeldspiegel. Bovendien wordt de Renault Trucks Master Z.E. standaard geleverd met een driejarig reparatie- en onderhoudscontract.

Intelligent laadsysteem

Om klanten in verschillende modaliteiten een laadstroomoplossing aan te bieden en te ontzorgen, is Renault Trucks Nederland onlangs een samenwerking aangegaan met 1st in Charge. 1st in Charge ontwikkelde De Cube: een intelligent laadsysteem voor elektrische auto’s waarbij een oneindig aantal Cube’s op één intern embedded energiedistributiesysteem kunnen worden aangesloten. Voordeel is dat de energiebehoefte verdeeld wordt naar behoefte waardoor het stroomverbruik laag en efficiënt is.

Technische specificaties Renault Master Z.E.

  • Totaal GVW: 3.1t
  • 57 kW elektromotor
  • Maximumkoppel: 225 Nm
  • Maximumsnelheid: 100 km/u
  • Energieopslag: Lithium-Ion accu’s, 33 kWh
  • Actieradius in NEDC-test: 200 km
  • Actieradius in de praktijk: tot 120 km
Renault Trucks presenteert zich op Transport Compleet in Hardenberg van 26 tot en met 28 maart op stand 522. Wilt u meer weten? Neem contact op met uw Harbers Trucks-vestiging.
harbers-rt-primeur-renault-master-ze-1024-4.jpg
harbers-rt-primeur-renault-master-ze-1024-3.jpg
harbers-rt-primeur-renault-master-ze-1024-2.jpg
harbers-rt-primeur-renault-master-ze-1024-1.jpg
Nieuws

Honderd elektrische trucks voor DFDS

Logistieke onderneming DFDS breidt zijn vloot elektrische Volvo-trucks verder uit.

Lees meer

Hoe krijgt u in 2024 subsidie voor een elektrische truck?

Gaat u een elektrische truck kopen? Dan komt u in aanmerking voor subsidie.

Lees meer

Zilveren jubileum voor Harbers Trucks

Harbers Trucks viert een indrukwekkende mijlpaal: 25 jaar toewijding als Volvo Trucks dealer… Lees meer