Reality Road: dit is de muziekvideo voor Mapei's single 'Million Ways to Live'

In de succesvolle serie ‘Reality Road’ van Volvo Trucks krijgen toeschouwers een kijkje achter de schermen terwijl de clip voor de nieuwe single 'A Million Ways to Live' van Mapei wordt gefilmd. De videoclip gaat vandaag in première.
Nieuws | 02-07-2015
Mapei single Million Ways to Live Drie weken lang hebben kijkers van ‘Reality Road’ kunnen zien hoe zangeres Mapei, regisseur Liza Minou Morberg en chauffeur Jens Karlsson op reis waren door Europa tijdens het opnemen van een muziekvideo voor Mapei’s nieuwe single ‘Million Ways to Live’. “Mijn visie voor de clip was om de boodschap van vrijheid te benadrukken die wordt verwoord in het nummer van Mapei. Het gaat over je tas pakken en op avontuur gaan. Ik hoop dat de kijkers geïnspireerd worden om hetzelfde te doen als ze de video zien: loslaten, plezier maken en leven bij de dag”, aldus Liza Minou Morberg, de regisseur van de video. Million Ways to Live Mapei Het nummer werd speciaal geschreven voor de reis van negen dagen. “Ik ben dol op reizen en vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en kennis te maken met andere culturen. En daar gaat ‘Million Ways to Live’ ook over: onderweg zijn en de vrijheid van het reizen. Het is de ultieme soundtrack voor een roadtrip”, vertelt Mapei. De tv-serie ‘Reality Road’ is onderdeel van de Volvo Trucks-campagne die is bedoeld om de kracht van het serviceaanbod te laten zien. De serie is van start gegaan op 11 juni en bestaat in totaal uit acht afleveringen. Het nummer ‘Million Ways to Live’ is een voorproefje op het nieuwe album van Mapei dat in het najaar van 2015 uit komt.

Mapei

Mapei had in 2007 haar internationale doorbraak met het nummer ‘Video Vixens’. Haar eerste studioalbum ‘Hey Hey’ kwam uit in 2014 en bevat de singles ‘Don’t Wait’ en ‘Change’. Mapei werd in 1983 geboren in Rhode Island, VS. Ze verhuisde als tienjarige naar Zweden en heeft sindsdien afwisselend in Stockholm en de Verenigde Staten gewoond.

Liza Minou Morberg

Liza Minou Morberg is een Zweedse regisseuse. Ze studeerde Filmproductie aan de USC School of Cinematic Art in Los Angeles. Haar speelfilmdebuut vond plaats in 2014 met de jeugdfilm ‘Ensam Tillsammans’ (‘Alone Together’). Daarnaast heeft ze korte films, commercials en muziekvideo's geregisseerd.

‘Reality Road’

De tv-serie ‘Reality Road’ van Volvo Trucks bestaat uit acht afleveringen die zijn verschenen op het YouTube-kanaal van Volvo Trucks. Het doel van de serie is de kracht te benadrukken van het serviceaanbod van Volvo Trucks en tegelijk tv-amusement te creëren dat een groter publiek aanspreekt. Bekijk hier alle afleveringen van ‘Reality Road’.
Nieuws

De nieuwe Volvo FH16: meer vermogen, minder brandstof

De nieuwe Volvo FH16 is Europa’s krachtigste, maar ook zeer zuinige truck, die kan rijden… Lees meer

Volvo komt met waterstoftrucks

In 2026 zullen de eerste klantentests plaatsvinden. Tegen het eind van dit decennium zijn… Lees meer

Volvo Trucks biedt meer duurzame alternatieven voor diesel

Volvo Trucks heeft het aantal truckmodellen dat kan rijden op synthetische of biodiesel… Lees meer