renault-trucks-t-red-bull-harbers-1.jpg

Opnieuw drie Renault Trucks T voor Red Bull Racing

Nieuws | 23-03-2017

Max Verstappen’s Red Bull Team heeft opnieuw drie Renault-trucks ontvangen. Het betreft Renault Trucks T met 520 pk. De voertuigen worden ingezet voor het transport van alle benodigdheden rondom het team. De nieuwe voertuigen brengen het totaal aantal Renault Trucks T in de vloot nu op twaalf.

Het Oostenrijkse Red Bull Racing Formule 1 team nam de drie Renault Trucks T High met 520 pk onlangs in gebruik. Renault Trucks verovert hiermee de pole positie als truckmerk in de Red Bull vloot. Het team rijdt nu met twaalf T 520’s.

Zeven van de trucks zijn een integraal onderdeel van het Red Bull Racing Formule 1 logistieke netwerk en rijden binnen Europa van de ene grand prix naar de andere. Ze vervoeren de containers met het volledige onderkomen van het Red Bull Racing Team.

Van de zeven containers functioneren er vier als mobiele werkplaats. Naast de gebruikelijke gereedschappen is er ook een 3D-printer beschikbaar; klaar om de benodigde onderdelen te printen. De overige drie worden gebruikt als kantoor en bieden ruimte aan 35 personen.

De overige vijf Renault Trucks T 520 High in de vloot rijden door Europa voor de Red Bull MotoGP Rookies Cup: een serie motorraces speciaal voor jonge talenten tussen de 13 en 17 jaar oud. Deze competitie werd vorig jaar voor de tiende keer georganiseerd. 

 

Nieuws

Honderd elektrische trucks voor DFDS

Logistieke onderneming DFDS breidt zijn vloot elektrische Volvo-trucks verder uit.

Lees meer

Hoe krijgt u in 2024 subsidie voor een elektrische truck?

Gaat u een elektrische truck kopen? Dan komt u in aanmerking voor subsidie.

Lees meer

Zilveren jubileum voor Harbers Trucks

Harbers Trucks viert een indrukwekkende mijlpaal: 25 jaar toewijding als Volvo Trucks dealer… Lees meer