harbers-nk-veiligste-chauffeur-1500.jpg

NK Veiligste Chauffeur krijgt in 2020 een vervolg

Dit jaar wordt voor het derde jaar op rij het NK Veiligste Chauffeur gehouden. De competitie gaat op 1 april van start. De grote finale is op zaterdag 26 september op het TT Circuit in Assen. Deelname staat open voor alle Nederlandse vrachtwagenchauffeurs die in het bezit zijn van een C- of CE-rijbewijs.
Nieuws | 10-01-2020
Volvo Trucks Nederland en TVM verzekeringen stonden in 2018 aan de basis van de eerste editie van het NK Veiligste Chauffeur. Sinds afgelopen jaar is het evenement onderdeel van de TVM Awards.

Veilig rijgedrag stimuleren

“Naast TVM verzekeringen en Volvo Trucks Nederland hebben meerdere partners uit de transportsector zich wederom aan het initiatief verbonden. Het doel is om hiermee een wezenlijke bijdrage te leveren aan meer bewustwording voor veilig rijgedrag. Bij alle weggebruikers. Tevens willen de betrokken partijen via de TVM Awards en het NK Veiligste Chauffeur een positieve impuls geven aan het imago van de gehele beroepsgroep”, licht Charles Engelaar, Director Marketing Communication Volvo Trucks Nederland toe.

Bezoek aan fabriek van Volvo Trucks

Aan het NK Veiligste Chauffeur deden vorig jaar ruim duizend beroepschauffeurs mee. Martin Kolff, vrachtwagenchauffeur bij Van Waveren Transport uit Amsterdam, won de competitie. Daarmee verdiende hij onder andere een reis naar Brazilië, inclusief een bezoek aan de fabriek van Volvo Trucks in Curitiba. Ook dit jaar begint de competitie met een onlinefase. Daarbij worden kennis en andere relevante vaardigheden op een breed niveau getest. Een geselecteerde groep deelnemers wordt vervolgens uitgenodigd voor de NK-finale op 26 september. Naast theoretische kennis worden dan ook praktijkvaardigheden getest. Kijk voor meer informatie over het NK Veiligste Chauffeur op www.tvmawards.nl. Meer weten? Neem contact op met uw Harbers Trucks-vestiging.
harbers-nk-veiligste-chauffeur-1024-3.jpg
harbers-nk-veiligste-chauffeur-1024-2.jpg
harbers-nk-veiligste-chauffeur-1024-1.jpg
Nieuws

Maximale flexibiliteit en lagere CO2 uitstoot

E.J. Bos Diervoeding is met nieuwe Volvo FM klaar voor de toekomst. Door de grote raampartij… Lees meer

Nieuw rapport - Hoge druk op de transportsector om over te schakelen op elektrisch vervoer

Volgens toonaangevende e-commerce- en productiebedrijven in Europa heeft het wegvervoer… Lees meer

Volvo Trucks begint in 2025 met testen van brandstofceltrucks door klanten

Het testen van brandstofcelelektrische trucks in commercieel… Lees meer