harbers-nk-veiligste-chauffeur-1500.jpg

NK Veiligste Chauffeur 2020 gaat niet door

In verband met het coronavirus is besloten om de derde editie van het NK Veiligste Chauffeur te verplaatsen naar 2021.
Nieuws | 30-04-2020
De uitbraak van het coronavirus heeft een enorme impact op de gehele maatschappij, maar zeker ook op de sector Logistiek en Transport. Om die reden werd eerder de start van de competitie van het NK Veiligste Chauffeur al tot nader order uitgesteld. Gezien de huidige situatie is besloten om het NK Veiligste Chauffeur door te schuiven naar 2021. Ook het geplande evenement in Assen op 26 september 2020 komt hiermee te vervallen.

Andere awards wel uitgereikt

De twee andere TVM Awards (Veilig Transport en Ridder 2020) worden later dit jaar nog wel uitgereikt, aan respectievelijk een onderneming en een chauffeur die zich hebben onderscheiden op het gebied van veiligheid. De uitreiking zal kleinschalig plaatsvinden en gedeeld worden via social media. Op deze manier willen TVM en haar partners in deze zware tijd toch nog hun waardering tonen aan chauffeurs en (transport)ondernemers.

Over het NK Veiligste Chauffeur

TVM Awards is een initiatief van TVM verzekeringen ter verbetering van de verkeers- en transportveiligheid in Nederland. De partners van de TVM Awards zijn: Volvo Trucks Nederland, Continental Benelux, Van Eijck Groep, BP, Advance Groep, TLN, Veilig Verkeer Nederland, ANWB en Sectorinstituut Transport en Logistiek. Volvo Trucks Nederland en TVM verzekeringen stonden in 2018 aan de basis van de eerste editie van het NK Veiligste Chauffeur. Sinds 2019 is het NK Veiligste Chauffeur onderdeel van de TVM Awards.

Veilig rijgedrag stimuleren

Het doel van het NK Veiligste Chauffeur is om een bijdrage te leveren aan meer bewustwording voor veilig rijgedrag bij alle weggebruikers. Daarnaast willen de betrokken partijen via de TVM Awards en het NK Veiligste Chauffeur een positieve impuls geven aan het imago van de gehele beroepsgroep. Fotobijschrift: Ambassadrice en presentatrice Hélène Hendriks en vrachtwagenchauffeur bij Van Waveren Transport uit Amsterdam en winnaar en van de competitie in 2019 Martin Kolff. Met zijn overwinning verdiende hij onder andere een reis naar Brazilië, inclusief een bezoek aan de fabriek van Volvo Trucks in Curitiba.

Meer weten?

Neem contact met ons op »
harbers-nk-veiligste-chauffeur-1024.jpg
Nieuws

De nieuwe Volvo FH16: meer vermogen, minder brandstof

De nieuwe Volvo FH16 is Europa’s krachtigste, maar ook zeer zuinige truck, die kan rijden… Lees meer

Volvo komt met waterstoftrucks

In 2026 zullen de eerste klantentests plaatsvinden. Tegen het eind van dit decennium zijn… Lees meer

Volvo Trucks biedt meer duurzame alternatieven voor diesel

Volvo Trucks heeft het aantal truckmodellen dat kan rijden op synthetische of biodiesel… Lees meer