Nieuwe Renault Trucks D voor stadsdistributie

EEN TRUCK DIE UW RENDEMENT VERHOOGT 
Nieuws | 25-11-2013

Renault Trucks breidt het productgamma uit met de Renault Trucks D Cab 2 m, verkrijgbaar van 3,5 tot 7,5 ton. Dankzij dit nieuwe aanbod biedt Renault Trucks een volledig voertuigengamma van 2,8 tot 120 ton aan.

De Renault Trucks D Cab 2 m is ideaal voor stadsdistributie. Dankzij zijn compactheid, in combinatie met een korte vooroverbouw, is het voertuig zeer wendbaar. De versie van 7,5 ton kan met een geautomatiseerde versnellingsbak worden uitgerust. 

Comfort voor de chauffeur is een belangrijk aandachtspunt geweest bij de inrichting van het interieur: alle bedieningselementen bevinden zich binnen handbereik  op het dashboard  en de ruime cabine beschikt over talrijke opbergvakken.

EEN TRUCK DIE UW RENDEMENT VERHOOGT 
De Renault Trucks D Cab 2 m is uitgerust met een hoogwaardige aandrijflijn die het verbruik terugdringt. Voor een nog lager verbruik kan de vrachtwagen in de versie van 7,5 ton worden uitgerust met de geautomatiseerde Optitronic versnellingsbak. Bovendien zijn alle Renault Trucks D Cab 2 m verkrijgbaar met een langere asverhouding, wat het brandstofverbruik ten goede komt.

De Euro 6 DTI 3-motor van 150 en 180 pk biedt een hoog prestatieniveau met een belangrijk beschikbaar koppel vanaf 1200 omwentelingen/min. Hij is perfect geschikt voor de leverings- en distributieberoepen dankzij een gewicht/vermogen-verhouding die uniek is op de markt.

Voor meer informatie neemt contact op met Robin van Kooten  
(
tel. 06-10 74 41 22 /  kooten@harberstrucks.nl)

Nieuws

De nieuwe Volvo FH16: meer vermogen, minder brandstof

De nieuwe Volvo FH16 is Europa’s krachtigste, maar ook zeer zuinige truck, die kan rijden… Lees meer

Volvo komt met waterstoftrucks

In 2026 zullen de eerste klantentests plaatsvinden. Tegen het eind van dit decennium zijn… Lees meer

Volvo Trucks biedt meer duurzame alternatieven voor diesel

Volvo Trucks heeft het aantal truckmodellen dat kan rijden op synthetische of biodiesel… Lees meer