Nieuwe Renault Trucks D voor stadsdistributie

EEN TRUCK DIE UW RENDEMENT VERHOOGT 
Nieuws | 25-11-2013

Renault Trucks breidt het productgamma uit met de Renault Trucks D Cab 2 m, verkrijgbaar van 3,5 tot 7,5 ton. Dankzij dit nieuwe aanbod biedt Renault Trucks een volledig voertuigengamma van 2,8 tot 120 ton aan.

De Renault Trucks D Cab 2 m is ideaal voor stadsdistributie. Dankzij zijn compactheid, in combinatie met een korte vooroverbouw, is het voertuig zeer wendbaar. De versie van 7,5 ton kan met een geautomatiseerde versnellingsbak worden uitgerust. 

Comfort voor de chauffeur is een belangrijk aandachtspunt geweest bij de inrichting van het interieur: alle bedieningselementen bevinden zich binnen handbereik  op het dashboard  en de ruime cabine beschikt over talrijke opbergvakken.

EEN TRUCK DIE UW RENDEMENT VERHOOGT 
De Renault Trucks D Cab 2 m is uitgerust met een hoogwaardige aandrijflijn die het verbruik terugdringt. Voor een nog lager verbruik kan de vrachtwagen in de versie van 7,5 ton worden uitgerust met de geautomatiseerde Optitronic versnellingsbak. Bovendien zijn alle Renault Trucks D Cab 2 m verkrijgbaar met een langere asverhouding, wat het brandstofverbruik ten goede komt.

De Euro 6 DTI 3-motor van 150 en 180 pk biedt een hoog prestatieniveau met een belangrijk beschikbaar koppel vanaf 1200 omwentelingen/min. Hij is perfect geschikt voor de leverings- en distributieberoepen dankzij een gewicht/vermogen-verhouding die uniek is op de markt.

Voor meer informatie neemt contact op met Robin van Kooten  
(
tel. 06-10 74 41 22 /  kooten@harberstrucks.nl)

Nieuws

Open Huis 2023 - Bekijk hier onze aftermovie!

Kijk met ons mee terug op een fantastisch geslaagd Electric Event en Open Huis!

Lees meer

Volvo FH Electric is ‘International Truck of the Year 2024’

Het is de eerste keer ooit dat een elektrische truck de prijs wint.

Lees meer

Bekijk de nieuwe Renault Trucks Master

Renault Trucks brengt in 2024 een nieuwe generatie bedrijfsvoertuigen op de markt: de Renault… Lees meer