Nieuwe FH voor Jacobs Verhuizingen

Nieuws | 16-07-2013

Jacobs Verhuizingen B.V. neemt Volvo FH 460 Euro 6 bakwagen in gebruik.

 Jacobs Verhuizingen B.V., gevestigd in Velp, is Erkend Verhuizer en transporteur, een combinatie die in elkaars verlengde ligt. Voor de internationale verhuizingen heeft Jacobs Verhuizingen B.V. onlangs een Volvo FH 460 Euro 6 in gebruik genomen. De truck werd geleverd door Harbers Trucks in Duiven in samenwerking met Harbers Carrosserie Apeldoorn, en is gespoten bij Truckherstel in Duiven.

Hoewel de woningmarkt op slot zit, heeft Jacobs Verhuizingen B.V. als erkende verhuizer in 2012 een goed jaar gedraaid en voldoet 2013 ook ruimschoots aan de verwachtingen. Arjan Flipse, directeur: “Wij hebben vaste opdrachtgevers die een bewuste keuze maken voor kwaliteit. Wij verzorgen nationale en internationale verhuizingen voor particulieren en bedrijven en hebben een vaste kring van relaties opgebouwd.” Arjan stelt dat het succes van het bedrijf te danken is aan de korte lijnen binnen het familiebedrijf. “We zitten er kort op en hebben een fantastisch team medewerkers. Je moet in deze sector secuur werken en gebeurt er iets, dan moet je dat direct aan de opdrachtgever melden en waar mogelijk herstellen.” Arjan Flipse hecht veel aan het certificaat Erkend Verhuizer. “Het is een kwaliteitslabel, dat ook als zodanig door de markt wordt ervaren.”

Het wagenpark van Jacobs bestaat uit veertien eenheden, waarvan er acht bestemd zijn voor het transport en zes voor de verhuizingen. Voor de internationale verhuizingen is de nieuwe Volvo FH 460 Euro 6 bakwagen aangeschaft. “Voor ons is het de eerst ‘grote’ Volvo. Het is een combinatie van nieuwe techniek en veiligheid. En naar verluidt de eerste nieuwe Volvo FH bakwagen in Nederland. We hebben in de cabine ruimte voor vier personen. Daardoor is de truck ook multifunctioneel inzetbaar. Andere bijzonderheden zijn Volvo I-Shift, VEB+ en IPark Cool. Wij zijn er bijzonder trots op, het is opnieuw een mijlpaal voor ons bedrijf.” 

Nieuws

Hoe krijgt u in 2024 subsidie voor een elektrische bedrijfsauto?

Sinds dinsdag 23 april kunt u weer SEBA-subsidie aanvragen. Hiermee krijgt u tot 5.000… Lees meer

Een maatwerktruck voor specialistisch werk van Van Hooft Transport

Van Hooft Transport heeft een maatwerktruck met Erkin-autolaadkraan in gebruik genoemen.… Lees meer

Tour met bijzondere Renault Trucks E-Tech T

Renault Trucks gaat met een unieke truck een Europese tour doen. De Renault Trucks E-Tech… Lees meer