harbers-mooiste-rt-truck-1500.jpg

Mooiste Renault-truck van Nederland is T High Sleeper Cab

Afgelopen zaterdag is de mooiste Renault-truck van Nederland gekroond. Dit gebeurde tijdens de vierde editie van de Renault Trucks-Ambassadeursdag in Utrecht. Ardie Bull, eigenaar van Bull Pallets, heeft de eerste prijs in ontvangst genomen.
Nieuws | 22-11-2019
Ardie kreeg de beker overhandigd onder toeziend oog van alle aanwezige Renault Trucks-ambassadeurs.

"Renault T High Sleeper Cab is de mooiste die er is"

De winnende Renault-truck is een T High Sleeper Cab, 480 pk uitvoering, die in een jaar tijd door Ardie volledig is gepersonaliseerd. Ardie Bull heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en een succesvolle handel in pallets, Bull Pallets, opgebouwd. “Bull Pallets kiest voor dit model T omdat het de mooiste Renault-truck is die er is. Al mijn chauffeurs willen graag op deze Renault rijden”, aldus Ardie Bull. Zo ook zijn chauffeur Willie van Dijk die in eerste instantie geen Renault-fan was. Maar vanaf het moment dat hij op een Renault ging rijden klikte het en is hij een Renault Trucks-fan geworden. ”Het rijcomfort van de Renault vind ik helemaal geweldig. Het is een genot om met zo’n auto te rijden”, aldus Willie van Dijk. Bekijk de mooiste Renault-truck van Nederland in deze nieuwe video:

De twaalf mooiste Renault-trucks

De twaalf mooiste Renault-trucks van 2019 zijn het komende jaar te bewonderen in de nieuwe Renault Trucks-kalender voor 2020. Per maand is één van de twaalf mooiste trucks te zien, zodat iedere maand een winnende truck in de picture staat. De Top 12 is als volgt samengesteld: 1. Willie van Dijk & Ardie Bull – Bull Pallets 2. Bas van Herk – B.A. van Herk Transport 3. Arie de Jong – Arie de Jong Transport 4. Remco Vink – C. Vermeulen 5. Jarno van der Sangen – Van der Sangen Transport Schijndel 6. Jelle Kramer – C. Vermeulen 7. Jacques Drenth & Geert Hendrik Beukema - Postma 8. Jordi Vaneman – Collé Rental en Sales 9. Rick Dol - Leemans 10. Dave Schwiebbe – Bergman Transport 11. Danny Groothuis - Rombout 12. Jos Verheijden – Verheijden Transport

Bestel de Renault Trucks-kalender

De nieuwe Renault Trucks-kalender 2020 is online te bestellen tot eind november. Bestel hier de Renault Trucks-kalender 2020.
harbers-mooiste-rt-truck-1024-1.jpg
harbers-mooiste-rt-truck-1024-2.jpg
Nieuws

Volvo Trucks introduceert nieuwe veiligheidssystemen

Volvo Trucks introduceert nieuwe systemen om de veiligheid van fietsers en voetgangers… Lees meer

Elektrisch in opmars: Volvo Trucks behoudt zijn leidende positie

Volvo Trucks leidt de markt voor zware elektrische trucks na het eerste kwartaal van 2023.

Lees meer

Volvo Trucks test brandstofceltrucks op waterstof

Een mijlpaal: Volvo Trucks test brandstofceltrucks op waterstof op de openbare weg. 

Lees meer