Renault_Trucks_Master_Sofacompany.jpg

MEERWAARDE IN MAATWERK: TWEE RENAULT TRUCKS MASTERS VOOR SOFACOMPANY

Sofacompany uit Arnhem heeft onlangs twee Renault Trucks Masters in gebruik genomen. De voertuigen zijn voorzien van speciale maatvoering RTS Citycruiser laadbakken en zo licht mogelijk gebouwd om een hoger laadvermogen te creëren. De designer, producent en verkoper van Deense design meubels koos voor Renault Trucks vanwege de korte lijnen, goede service, het uitgebreide netwerk en de snelle doorlooptijden van de Renault Trucks-organisatie. Bovendien speelde de wendbaarheid, kracht en zuinigheid van de Masters een grote rol. De voertuigen werden geleverd door Renault Trucks-dealer Harbers Trucks uit Duiven.
Nieuws | 26-04-2017
Sofacompany uit Arnhem heeft onlangs twee Renault Trucks Masters in gebruik genomen. De voertuigen zijn voorzien van speciale maatvoering RTS Citycruiser laadbakken en zo licht mogelijk gebouwd om een hoger laadvermogen te creëren. De designer, producent en verkoper van Deense design meubels koos voor Renault Trucks vanwege de korte lijnen, goede service, het uitgebreide netwerk en de snelle doorlooptijden van de Renault Trucks-organisatie. Bovendien speelde de wendbaarheid, kracht en zuinigheid van de Masters een grote rol. De voertuigen werden geleverd door Renault Trucks-dealer Harbers Trucks uit Duiven. De Renault Trucks Masters voor Sofacompany beschikken over 145 pk en 165 pk-motoren. De voertuigen zijn voorzien van achterwiel aangedreven dubbel lucht aandrijving en beschikken over krachtige en zuinige Euro 6-motoren met een dubbele turbo.

Meerwaarde in maatwerk

De voertuigen hebben een speciale RTS Citycruiser laadbak die speciaal voor Sofacompany op maat werd gemaakt en waarvoor een speciaal laag hulpframe werd gemonteerd. De uitwendige hoogte mocht niet hoger zijn dan 3.20 meter en de inwendige hoogte moest minimaal 2.32 meter bedragen. “Dit was echt een uitdaging met de bestaande laadbakken”, verklaart Marc Verschuren, directeur van Sofacompany. “Deze waren te hoog uitwendig of te laag inwendig. Harbers Trucks en de carrosseriebouwer hebben gezocht naar een passende oplossing. Zij waren daarin echt onderscheidend en leverden meerwaarde in maatwerk”. Renault Trucks Master voor Sofacompany

 Korte lijnen en ruime openingstijden

Marc Verschuren vertelt enthousiast over de nieuwe voertuigen: “Onze chauffeurs rijden nu een tijdje in de nieuwe Masters en dit bevalt hen uitstekend. Het zijn mooie en complete voertuigen met ruim voldoende motorvermogen en zeer prettige rijeigenschappen. De Masters zijn wendbaar, krachtig en blijken bijzonder zuinig in verbruik.” Bovendien is hij erg te spreken over het contact met de Renault Trucks-organisatie en de dealer Harbers Trucks uit Duiven: “De lijnen zijn kort en informeel. Er is direct en snel contact als het nodig is. De voertuigen zijn voor ons van het grootste belang dus is het logischerwijs belangrijk dat we zo min mogelijk uitval hebben. Je merkt dat de Renault Trucks-organisatie en de dealer eraan gewend zijn om professionele vervoerders te ondersteunen. De werkplaats heeft ruime openingstijden en ze staan echt 24 uur per dag voor ons klaar.”

Achtergrond Sofacompany

Sofacompany ontwerpt, produceert en verkoopt unieke Deense design meubels. Het bedrijf heeft het hele proces in eigen hand, van ontwerp en productie tot aan levering bij de klant thuis. Sofacompany heeft een ruime online collectie unieke en betaalbare banken, stoelen, hoekbanken, eetkamermeubels en accessoires en heeft eigen showrooms in Arnhem, Rotterdam en Antwerpen. “Een goede klantenservice vinden wij uitermate belangrijk. Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en geven graag een goed en eerlijk advies. Omdat wij het hele proces in eigen hand hebben, kunnen wij kwaliteit leveren, zowel in product als in service en persoonlijk contact. Wij merken dat dit bij veel online shops niet standaard is en willen ons hier echt in onderscheiden. Dit onderscheidend vermogen vinden wij terug bij Renault Trucks en de dealer Harbers”, besluit Marc Verschuren. Renault Trucks Master voor Sofacompany
Nieuws

BPM-vrijstelling voor bestelauto’s verdwijnt: wat betekent dit?

3 vragen en antwoorden over het verdwijnen van de BPM-vrijstelling.

Lees meer

Volvo schaalt op: serieproductie elektrische trucks in Gent

Volvo schaalt op met serieproductie elektrische trucks in Gent. 

Lees meer

Nieuw: Renault Trucks E-Tech Trafic

Renault Trucks voegt een nieuwe, lichte bedrijfswagen toe aan zijn assortiment: de Renault… Lees meer