harbers-laadklepkeuring.jpg

Laadkleppen: jaarlijks keuren, verplicht en veilig

Laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbowet verplicht. Natuurlijk kunt u hiervoor terecht bij Harbers Trucks!
Nieuws | 18-12-2017
Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van hun werknemers. Minimaal een keer per jaar dienen uw laadkleppen te worden gekeurd. Dat kan aan de hand van het Bovag Laadkleppen Keurmerk - dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd.

Weer snel op weg bij Harbers Trucks

Naast het keuren van uw laadkleppen kunt u bij Harbers Trucks terecht voor het onderhoud en eventuele reparaties aan alle gangbare laadkleppen. We hebben kennis van verschillende merken en hiervoor ook onderdelen op voorraad. Zo kunnen we u weer snel en vakkundig op weg helpen. Wilt u meer informatie over het laten uitvoeren van uw laadklepkeuringen, of wilt u direct een afspraak maken bij Harbers Trucks? Neem dan contact op met de werkplaatschef van uw dichtstbijzijnde vestiging.
Nieuws

BPM-vrijstelling voor bestelauto’s verdwijnt: wat betekent dit?

3 vragen en antwoorden over het verdwijnen van de BPM-vrijstelling.

Lees meer

Volvo schaalt op: serieproductie elektrische trucks in Gent

Volvo schaalt op met serieproductie elektrische trucks in Gent. 

Lees meer

Nieuw: Renault Trucks E-Tech Trafic

Renault Trucks voegt een nieuwe, lichte bedrijfswagen toe aan zijn assortiment: de Renault… Lees meer