harbers-laadklepkeuring.jpg

Laadkleppen: jaarlijks keuren, verplicht en veilig

Laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbowet verplicht. Natuurlijk kunt u hiervoor terecht bij Harbers Trucks!
Nieuws | 18-12-2017
Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van hun werknemers. Minimaal een keer per jaar dienen uw laadkleppen te worden gekeurd. Dat kan aan de hand van het Bovag Laadkleppen Keurmerk - dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd.

Weer snel op weg bij Harbers Trucks

Naast het keuren van uw laadkleppen kunt u bij Harbers Trucks terecht voor het onderhoud en eventuele reparaties aan alle gangbare laadkleppen. We hebben kennis van verschillende merken en hiervoor ook onderdelen op voorraad. Zo kunnen we u weer snel en vakkundig op weg helpen. Wilt u meer informatie over het laten uitvoeren van uw laadklepkeuringen, of wilt u direct een afspraak maken bij Harbers Trucks? Neem dan contact op met de werkplaatschef van uw dichtstbijzijnde vestiging.
Nieuws

Volvo Trucks biedt zelfrijdende transportoplossing voor Brønnøy Kalk AS

Volvo Trucks is een baanbrekende overeenkomst aangegaan met Brønnøy Kalk AS in Noorwegen om… Lees meer

Duitsland schrapt komende twee jaar Maut voor LNG-trucks

Voor transporteurs die rijden op Duitsland is het nog interessanter geworden om over te stappen… Lees meer

“Iedereen moet dit werk kunnen doen”

Het chauffeurstekort groeit. Steeds meer transportbedrijven kunnen de toenemende vraag naar… Lees meer