harbers-laadklepkeuring.jpg

Laadkleppen: jaarlijks keuren, verplicht en veilig

Laadkleppen worden vaak intensief gebruikt en zijn daardoor onderhevig aan slijtage. Een defect kan leiden tot vertraging of erger; de vereiste veiligheid kan in gevaar komen. Regelmatig controleren en onderhouden van de laadklep is volgens de Arbowet verplicht. Natuurlijk kunt u hiervoor terecht bij Harbers Trucks!
Nieuws | 18-12-2017
Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van hun werknemers. Minimaal een keer per jaar dienen uw laadkleppen te worden gekeurd. Dat kan aan de hand van het Bovag Laadkleppen Keurmerk - dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd.

Weer snel op weg bij Harbers Trucks

Naast het keuren van uw laadkleppen kunt u bij Harbers Trucks terecht voor het onderhoud en eventuele reparaties aan alle gangbare laadkleppen. We hebben kennis van verschillende merken en hiervoor ook onderdelen op voorraad. Zo kunnen we u weer snel en vakkundig op weg helpen. Wilt u meer informatie over het laten uitvoeren van uw laadklepkeuringen, of wilt u direct een afspraak maken bij Harbers Trucks? Neem dan contact op met de werkplaatschef van uw dichtstbijzijnde vestiging.
Nieuws

Renault Trucks onthult het design van zijn elektrische T- en C-modellen

Renault Trucks heeft de modellen van zijn 100% elektrische heavy-duty range onthuld. De… Lees meer

Circulus over de Volvo FL Electric: ‘De truck overtreft onze verwachtingen’

Circulus rijdt sinds anderhalf jaar met deze elektrische 4x2-bakwagen, die is geleverd… Lees meer

Renault Trucks assembleert en distribueert voortaan E-cargo bikes met Kleuster

Gedreven door dezelfde missie om professionele mobiliteit te decarboniseren, heeft Renault… Lees meer