Herfstaanbiedingen - Een veiligere wereld met Volvo Trucks

Nieuws | 15-09-2014

EHBO-tas

Ga voorbereid op weg met deze alles in één, EHBO-tas. Een handige verpakking voor lichte en ernstige verwondingen. Bevat o.a. pleisters, was- en droogdoekjes, compressen, rekverbanden, ademhalingskapje, handschoenen en een schaar.
 

Windschermen ramen

Voorkom vervelende tocht en regen in uw cabine met deze raamwindgeleiders. Een stijlvol en praktisch accessoire voor iedere Volvo-truck! Geen zichtbeperking voor de chauffeur.
 

Veiligheidshesje

Zorg dat u altijd duidelijk zichtbaar bent langs de weg met dit veiligheidsvest van Volvo Trucks. Het vest is gemaakt van geel fluorescerend polyester en is aan de voor- en achterkant voorzien van reflecterende strepen van 50 mm breed.
 

Achteruitrijalarm

Met een extra achteruitrijalarm voor uw Volvo-truck voorkomt u aanrijdingen. Het alarm is aangesloten op het achterlicht van de truck en wordt automatisch geactiveerd als de achteruitversnelling wordt gekozen. Uw medeweggebruikers worden zo gewaarschuwd.
 

Prullenbak FH4

Houd uw cabine netjes en schoon met deze handige prullenbak. Stabiel en altijd binnen handbereik, gemonteerd in de richting van de draaibare stoel en eenvoudig te legen.
 

Noodremlicht

Verhoog uw eigen veiligheid en die van uw mede weggebruikers door uw Volvo-truck te voorzien van een noodremlicht upgrade. Bij een noodstop boven de 50 km/u knipperen de remlichten vier keer per seconde om voertuigen achter u te waarschuwen voor plotselinge stilstand.
 
 
Actieprijzen zijn exclusief btw en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen.
Prijzen zijn geldig van 1 september tot en met 30 november 2014.
Nieuws

Stichting Voedselbank Arnhem neemt nieuwe Master in gebruik

Vorige maand hebben we vanuit Duiven een Master CCab RWD 3,5t , omgebouwd tot BE – Combinatie… Lees meer

Volvo lanceert krachtige truck op Bio-LNG

De truck kan uitdagende transporttaken op lange afstand uitvoeren en tegelijkertijd de… Lees meer

Wereldprimeur: bijzondere Renault Trucks E-Tech D

Deze Renault Trucks E Tech D is ’s werelds eerste 100% elektrisch aangedreven rioolvoertuig… Lees meer