Harbers Trucks neemt Renault Trucks Barneveld over.

Nieuws | 08-08-2013

Harbers Trucks en Volvo Group Trucks Nederland tekenen intentieverklaring voor overname Renault Trucks Barneveld. 

Jan Reint Harbers en Maarten Harbers, namens de directie van Harbers Trucks, en Wabe van Solkema, algemeen directeur Volvo Group Trucks Nederland, hebben de intentieverklaring getekend die moet leiden tot de overname van de activiteiten van Renault Trucks Barneveld door Harbers Trucks per 1 juli 2013. 

Beide partijen zijn overeengekomen dat de Harbers Trucks Groep per 1 juli 2013 de verantwoordelijkheid zal dragen voor de verkoop van lichte bedrijfswagens en het verrichten van reparatie, onderhoud en after sales van zowel lichte als zware bedrijfswagens van Renault Trucks.
Robin van Kooten is onze vertegenwoordiger.

De vestigingen van Harbers Trucks worden momenteel gereed gemaakt voor de integratie van beide merken. De verkoopactiviteiten met betrekking tot zware bedrijfswagens van Renault Trucks maken geen onderdeel uit van deze overeenkomst. Deze activiteit blijft onderdeel van Renault Trucks Nederland. 

Het personeel dat nu werkt bij Renault Trucks Barneveld zal voor het grootste gedeelte worden overgenomen. De activiteiten zullen vooralsnog vanuit het huidige pand worden voortgezet, streefdatum voor verhuizing van de activiteiten is medio oktober. 

Aan het begin van het jaar maakte Volvo Group Trucks bekend haar strategie te hebben gewijzigd. Dit betekent onder meer dat de dealernetwerken van Volvo Trucks en Renault Trucks worden samengevoegd. Wabe van Solkema, algemeen directeur Volvo Group Trucks Nederland: “We zijn er trots op dat Harbers Trucks de vijfde partner is die gestalte geeft aan de integratie in Nederland. De geïntegreerde vestigingen zijn volledig in lijn met de nieuwe strategie, waarmee we landelijk de kwaliteit van de dienstverlening aan onze gezamenlijke klanten beogen te verbeteren, de dichtheid van het netwerk wordt verhoogd en het productaanbod per vestiging wordt vergroot.” 

7 juni 2013

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jan-Reint Harbers of Maarten Harbers: 0342-405151

Nieuws

Renault Trucks onthult het design van zijn elektrische T- en C-modellen

Renault Trucks heeft de modellen van zijn 100% elektrische heavy-duty range onthuld. De… Lees meer

Circulus over de Volvo FL Electric: ‘De truck overtreft onze verwachtingen’

Circulus rijdt sinds anderhalf jaar met deze elektrische 4x2-bakwagen, die is geleverd… Lees meer

Renault Trucks assembleert en distribueert voortaan E-cargo bikes met Kleuster

Gedreven door dezelfde missie om professionele mobiliteit te decarboniseren, heeft Renault… Lees meer