Harbers Trucks neemt Renault Trucks Barneveld over.

Nieuws | 08-08-2013

Harbers Trucks en Volvo Group Trucks Nederland tekenen intentieverklaring voor overname Renault Trucks Barneveld. 

Jan Reint Harbers en Maarten Harbers, namens de directie van Harbers Trucks, en Wabe van Solkema, algemeen directeur Volvo Group Trucks Nederland, hebben de intentieverklaring getekend die moet leiden tot de overname van de activiteiten van Renault Trucks Barneveld door Harbers Trucks per 1 juli 2013. 

Beide partijen zijn overeengekomen dat de Harbers Trucks Groep per 1 juli 2013 de verantwoordelijkheid zal dragen voor de verkoop van lichte bedrijfswagens en het verrichten van reparatie, onderhoud en after sales van zowel lichte als zware bedrijfswagens van Renault Trucks.
Robin van Kooten is onze vertegenwoordiger.

De vestigingen van Harbers Trucks worden momenteel gereed gemaakt voor de integratie van beide merken. De verkoopactiviteiten met betrekking tot zware bedrijfswagens van Renault Trucks maken geen onderdeel uit van deze overeenkomst. Deze activiteit blijft onderdeel van Renault Trucks Nederland. 

Het personeel dat nu werkt bij Renault Trucks Barneveld zal voor het grootste gedeelte worden overgenomen. De activiteiten zullen vooralsnog vanuit het huidige pand worden voortgezet, streefdatum voor verhuizing van de activiteiten is medio oktober. 

Aan het begin van het jaar maakte Volvo Group Trucks bekend haar strategie te hebben gewijzigd. Dit betekent onder meer dat de dealernetwerken van Volvo Trucks en Renault Trucks worden samengevoegd. Wabe van Solkema, algemeen directeur Volvo Group Trucks Nederland: “We zijn er trots op dat Harbers Trucks de vijfde partner is die gestalte geeft aan de integratie in Nederland. De geïntegreerde vestigingen zijn volledig in lijn met de nieuwe strategie, waarmee we landelijk de kwaliteit van de dienstverlening aan onze gezamenlijke klanten beogen te verbeteren, de dichtheid van het netwerk wordt verhoogd en het productaanbod per vestiging wordt vergroot.” 

7 juni 2013

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jan-Reint Harbers of Maarten Harbers: 0342-405151

Nieuws

Volvo Trucks biedt zelfrijdende transportoplossing voor Brønnøy Kalk AS

Volvo Trucks is een baanbrekende overeenkomst aangegaan met Brønnøy Kalk AS in Noorwegen om… Lees meer

Duitsland schrapt komende twee jaar Maut voor LNG-trucks

Voor transporteurs die rijden op Duitsland is het nog interessanter geworden om over te stappen… Lees meer

“Iedereen moet dit werk kunnen doen”

Het chauffeurstekort groeit. Steeds meer transportbedrijven kunnen de toenemende vraag naar… Lees meer