harbers-covid-19-1500.jpg

Harbers Trucks neemt maatregelen om uw en onze processen draaiende te houden.

Harbers Trucks neemt maatregelen om uw en onze processen draaiende te houden.
Nieuws | 17-03-2020
Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het indammen van het coronavirus hebben de directie en MT van Harbers Trucks besloten om bepaalde preventieve maatregelen te nemen om uw en onze bedrijfsvoering draaiende te houden.
  • U blijft natuurlijk welkom op een van onze vestigingen indien u de afgelopen 14 dagen NIET in een risico gebied bent geweest en/of contact heeft gehad met een besmette patiënt en geen luchtwegklachten, verhoging en/of koorts heeft.
  • Te woord staan van klanten en leveranciers aan de balie blijft absoluut mogelijk. Wij vragen wel uw medewerking door buiten de gemarkeerde ruimtes te blijven zodat er voldoende onderlinge afstand is.
  • De toegang tot onze werkplaatsen is vanaf vandaag (17-3) tot nader berichtgeving alleen toegankelijk voor medewerkers van Harbers Trucks.
  • We verzoeken u om uw truck/trailer zoveel mogelijk te brengen en halen. Mocht een chauffeur onverhoopt toch moeten wachten op een reparatie dan kan hij of zij wachten in de voor hem/haar aangegeven ruimte. Hierbij moet rekening worden gehouden met ons hygiëne-protocol.
  • Overleggen met uw contactpersonen van onze sales of serviceafdeling zullen zoveel mogelijk via digitale kanalen of telefonisch worden uitgevoerd. Via deze communicatiekanalen zijn we ook altijd bereikbaar.
  • Onze monteurs, collega’s bij de balie en overige medewerkers werken reeds volgens een hygiëne-protocol en vanaf vandaag (17-3) wordt fysiek contact tijdens onze werkzaamheden tot het minimale beperkt.
  • Leveranciers en vertegenwoordigers kunnen wij uitsluitend nog ontvangen op afspraak.
Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregelen. Voor ons is het belangrijkste dat wij ons steentje bijdragen aan het indammen van het coronavirus en uw en onze gezondheid en  bedrijfsvoering niet in gevaar brengen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Harbers Trucks.
harbers-covid-19-1024.jpg
Nieuws

Een maatwerktruck voor specialistisch werk van Van Hooft Transport

Van Hooft Transport heeft een maatwerktruck met Erkin-autolaadkraan in gebruik genoemen.… Lees meer

Tour met bijzondere Renault Trucks E-Tech T

Renault Trucks gaat met een unieke truck een Europese tour doen. De Renault Trucks E-Tech… Lees meer

Hoe krijgt u in 2024 subsidie voor een elektrische truck?

Gaat u een elektrische truck kopen? Dan komt u in aanmerking voor subsidie.

Lees meer