Harbers_Renault-Master-Z.E.-levering_1500.jpg

Grotere actieradius Renault Trucks Master Z.E.

De volledig elektrische Renault Trucks Master Z.E. is uitgerust met nieuwe batterijen van 52 kWh. Deze capaciteit verhoogt de effectieve actieradius van het voertuig tot 190 km. De verbeterde 100% elektrische bestelwagen van Renault Trucks is de ideale bedrijfswagen voor professionals die in een stedelijke omgeving werken en zal in het voorjaar van 2022 beschikbaar zijn in een 52 kWh-uitvoering.
Nieuws | 18-11-2021

Nieuwe batterij: snellere oplaadtijd

De opslagcapaciteit van de batterijen van de elektrische Master van Renault Trucks is verhoogd van 33 tot 52 kWh. Met deze verhoogde capaciteit wordt de effectieve actieradius van het voertuig vergroot tot 190 km (WLTP City cycle actieradius van 244 km). En met een 22 kW DC snellader is de Renault Trucks Master Z.E. voortaan in 2 uur voor 80% opgeladen en bereikt hij een volledige lading in slechts 3 uur.

Perfect voor stadsdistributie

Omdat de Renault Trucks Master Z.E. tijdens het rijden geen emissie uitstoot, is hij ideaal om binnen stadscentra ingezet te worden. De Renault Trucks Master Z.E. is welkom in iedere milieuzone. Bovendien stelt de Renault Trucks Master Z.E. de chauffeurs in staat om gemakkelijk en in alle veiligheid in de stad te werken. De elektrische bedrijfswagen kan uitgerust worden met speciale voorzieningen zoals achteruitrijcamera's en een dodehoekspiegel. De Renault Trucks Master Z.E. is zelfs standaard uitgerust met het Z.E. Voice Alert-systeem dat voetgangers en fietsers waarschuwt wanneer er met een snelheid van minder dan 30 km/u gereden wordt.

Complete range elektrische voertuigen

De 100% elektrische en verbeterde Renault Trucks Master is verkrijgbaar in 3 modellen (bestelwagen, chassis cabine en platform cabine) en 8 versies (3 lengtes en 2 hoogtes), met een chassisgarantie van 2 jaar of 100.000 km en een batterijgarantie van 8 jaar of 160.000 km. De Renault Trucks Master Z.E. maakt de volledig elektrische bedrijfswagen range van Renault Trucks compleet, die bestaat uit de 16 ton zware D Z.E., de 19 ton zware D Wide Z.E. en de 27 ton zware D Wide Z.E.

Red Edition

Net als zijn tegenhanger in dieseluitvoering wordt de elektrische Renault Trucks Master op de markt gebracht onder de naam Red Edition, een exclusief handelsmerk voor bedrijfswagens van Renault Trucks. De Red Edition is standaard rijk uitgerust. Met handelsmerk Red Edition stelt Renault Trucks zijn expertise op het gebied van vrachtwagens en de dichtheid van zijn distributie- en reparatienetwerk ten dienste van zijn bedrijfswagenklanten. De fabrikant biedt zijn klanten de garantie van een dienstverlening die is afgestemd op de behoeften van de transportprofessionals, met onder meer deskundige technici voor het onderhoud en de reparatie van alle soorten vrachtwagens, een snelle ophaling van de voertuigen op langere tijdstippen die zijn afgestemd op de planning van de chauffeurs, een 24/7 assistentiedienst en de terbeschikkingstelling van een vervangend voertuig wanneer de bedrijfswagen van de klant buiten dienst is.

Technische kenmerken Renault Trucks Master Z.E.

  • GVW: 3,1 t en 3,5 t
  • Elektromotor met een vermogen van 57 kW
  • Maximumkoppel: 225 Nm
  • Maximumsnelheid: 100 km/h
  • Energieopslag: 52 kWh lithium-ion batterijen
  • WLTP City-cyclus actieradius: 244 km
  • Effectieve actieradius: tot 190 km

Meer weten?

Neem contact met ons op »
Harbers_Renault-Master-Z.E.-Gesloten-bestelwagen_1024.jpg
Harbers_Renault-Master-Z.E.-levering_1024.jpg
Renault-Master-Z.E.-platform-cabine-1024.jpg
Nieuws

Volvo Trucks introduceert Volvo FH Efficiency demo

De Volvo FH Efficiency demotruck benadrukt met gekleurde luchtstromen de innovaties op… Lees meer

Eerste elektrische Volvo FH rolt van de band voor Nederland – Unilever en Simon Loos stellen hem in gebruik

Simon Loos neemt de eerste volledig elektrische Volvo FH van Nederland in gebruik. Op vrijdag… Lees meer

Renault Trucks voegt gezondheids- en veiligheidsfuncties toe aan Optifleet

Optifleet, de oplossing voor vlootbeheer van Renault Trucks, helpt transportbedrijven om… Lees meer