harbers-finalisten-nk-veiligste-chauffeur-1500.jpg

Finalisten NK Veiligste Chauffeur

Tien beroepschauffeurs hebben zich gekwalificeerd voor de grote landelijke finale van het NK Veiligste Chauffeur op 9 juni 2018. De halve finale vond zaterdag plaats tijdens de kennisdag in Beesd, waar de honderd veiligste chauffeurs van Nederland acte de présence gaven.
Nieuws | 23-04-2018
Het NK Veiligste Chauffeur is een maatschappelijke campagne van Volvo Trucks Nederland en TVM verzekeringen. De belangrijkste doelstelling is om het aantal ongevallen op de weg terug te dringen door bewustwording te creëren voor veiliger rijgedrag. In totaal schreven ruim 1600 beroepschauffeurs zich in voor deelname aan het NK.Tijdens de kennisdag werden workshops gegeven door Rijkswaterstaat, voedingsdeskundige Hennie Oude Vrieling, Volvo Trucks en TVM verzekeringen, waarbij de chauffeurs werden getest op hun vakkennis. Tevens werd er een reactietest afgenomen en verzorgden de chauffeurs onder begeleiding van NK-ambassadrice Laurien Verstraten een korte videopitch. Na een spannende competitie hebben de volgende tien chauffeurs zich geplaatst voor de finale van het NK Veiligste Chauffeurs: Edso Sluijsmans, Jan Vos, Martijn Klink, Vincent ten Zijthof, Elisabeth Engberts, Dinant Mombarg, Johannes Ritsma, Nathaly Bol, Hans Thijssen en Martin Kolf.

Bezoek aan Volvo Trucks-fabriek

De grote landelijke finale vindt op 9 juni 2018 plaats op de Automotive Campus in Helmond, gelegen in de Brainport Regio. Deze finale zal in vooral in het teken staan van praktijkoefeningen. De hoofdprijs van het NK Veiligste Chauffeur is – behalve de eer om zich een jaar lang de veiligste chauffeur van Nederland te mogen noemen – een volledig verzorgde reis voor twee personen naar de Verenigde Staten. Een onderdeel van die reis is een bezoek aan de Volvo Trucks-fabriek in New River Valley.
harbers-finalisten-nk-veiligste-chauffeur-1024-b.jpg
harbers-finalisten-nk-veiligste-chauffeur-1024-c.jpg
harbers-finalisten-nk-veiligste-chauffeur-1024.jpg
Nieuws

Hoe krijgt u in 2024 subsidie voor een elektrische bedrijfsauto?

Sinds dinsdag 23 april kunt u weer SEBA-subsidie aanvragen. Hiermee krijgt u tot 5.000… Lees meer

Een maatwerktruck voor specialistisch werk van Van Hooft Transport

Van Hooft Transport heeft een maatwerktruck met Erkin-autolaadkraan in gebruik genoemen.… Lees meer

Tour met bijzondere Renault Trucks E-Tech T

Renault Trucks gaat met een unieke truck een Europese tour doen. De Renault Trucks E-Tech… Lees meer