Bouwheer Zeewolde neemt vijf nieuwe Volvo FH trekkers in gebruik

Bouwheer Zeewolde heeft haar wagenpark met de ingebruikname van vijf nieuwe Volvo FH trekkers uitgebreid naar vijftien eenheden. Eén van de nieuwe Volvo’s is een nieuwe Volvo FH 6x2 trekker. De trucks zullen vooral worden ingezet voor het transport van nieuwe trailers naar de eindgebruiker en zijn geleverd door Volvo Trucks dealer Harbers Trucks Harderwijk.
Nieuws | 08-10-2013

Bouwheer Zeewolde heeft haar wagenpark met de ingebruikname van vijf nieuwe Volvo FH trekkers uitgebreid naar vijftien eenheden. Eén van de nieuwe Volvo’s is een nieuwe Volvo FH 6x2 trekker. De trucks zullen vooral worden ingezet voor het transport van nieuwe trailers naar de eindgebruiker en zijn geleverd door Volvo Trucks dealer Harbers Trucks Harderwijk.

 

Bouwheer Zeewolde is onder andere servicepartner van Schmitz Cargobull, importeur van Parcisa tankopleggers, en biedt trailerservice in alle facetten. Gerrit Bouwheer: “Wij zijn een echt familiebedrijf en van veel markten thuis. Wij maken bijvoorbeeld nieuwe Schmitz opleggers op maat voor de werkzaamheden van onze klanten. Vorig jaar hebben we meer dan 300 laadkleppen opgebouwd, maar ook het monteren van andere verlichting en montage van koelmachines vindt plaats bij ons in Zeewolde.


Een tweede kernactiviteit is onze afdeling schadeherstel, met als specialisme koelopleggers met panelen. De derde activiteit in onze werkplaats is reparatie en onderhoud aan getrokken materieel. Mede door ons lidmaatschap van European Trailer Care kunnen we een 24/7-service waar dan ook in Europa aanbieden.” Rob Bouwheer vult aan: “Onze transportactiviteiten moet je in het verlengde van onze dienstverlening zien. Met ons wagenpark brengen we onder meer nieuwe opleggers naar de eindgebruiker of naar ons bedrijf in Zeewolde. Wij hebben door onze schaalgrootte een goed dekkend netwerk voor Europa, waardoor lege kilometers tot een minimum beperkt blijven.


Transport van opleggers (One Way)
Deze transportservice verzorgen wij voor vele opleggerfabrikanten, importeurs en trailerverhuurbedrijven. We vervoeren nieuwe en gebruikte opleggers en aanhangwagens met onze brede toepasbare vloot jonge trekkers, bemand door goed opgeleide chauffeurs door geheel Europa. In dit concept kunnen de klanten er ook voor kiezen dat voertuigen geladen kunnen worden. Dat levert niet alleen een financiële besparing op, maar tevens wordt ook een enorme besparing in CO2-uitstoot gerealiseerd. Onze chauffeurs hebben overigens een zeer divers pakket aan werkzaamheden. Het ene moment rijden ze met een dieplader met zeven assen, een volgende keer een koeloplegger met een complete lading. Juist die diversiteit maakt het ontzettend leuk.”


Vertrouwen
Bouwheer Zeewolde heeft voor het merendeel Volvo trucks in het wagenpark. Drie nieuwe Volvo FH 4x2 trekkers hebben een motorvermogen van 420 pk. Eén 4x2 trekker is uitgerust met een motorvermogen van 500 pk, het betreft hier de ‘Volvo FH Final Edition’, een rijk uitgevoerde truck waarmee Volvo Trucks de ‘classic’ Volvo FH uitzwaait. De vijfde nieuwe Volvo, betreft een nieuwe Volvo FH, voorzien van een voorloopas en 460 pk sterke Euro 6-motor.


De trucks zijn verder allen voorzien van Volvo I-Shift en Globetrotter XL-cabines. “We hebben ze volledig uitgerust en zijn zeer tevreden over de trucks en de dealer. Harbers Trucks maakt voor ons het verschil, het is het dealerbedrijf dat het best bij ons past. Ze zijn net als wij servicegericht,” aldus Rob en Gerrit Bouwheer.

Nieuws

Eerste Renault Trucks E-Tech T voor Sluyter Logistics

De Renault Trucks E-Tech T is een van de eerste zwaardere elektrische trucks die in Nederland… Lees meer

De line-up van Volvo Trucks op de IAA 2024

Volvo Trucks toont in september op de IAA Transportation 2024 een wereldwijd productaanbod… Lees meer

Aangepaste openingstijden in de zomer

Wilt u een van onze vestigingen bezoeken? In de zomerperiode hebben wij aangepaste openingstijden.

Lees meer