Award-Renault-Trucks-beste-dealer-2019-2-scaled.jpg

Beste Renault Trucks-dealer van Nederland

Nieuws | 23-03-2020
Renault Trucks heeft vandaag bekend gemaakt dat wij zijn uitgeroepen tot beste Renault Trucks-dealer van Nederland. Vanzelfsprekend zijn wij hier enorm trots op en erg blij mee maar wij realiseren ons dat er op dit moment andere belangrijkere zaken spelen. Toch willen we van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen periode en de komende tijd. Wij zijn trots op onze medewerkers die dit gerealiseerd hebben en zullen ook ons best blijven doen om de kwaliteit van onze service en dienstverlening in de komende periode zo goed mogelijk te blijven waarborgen! In het onderzoek genaamd REx (Retail Excellence) dat door Kantar TNS wordt uitgevoerd, onderzoekt Renault Trucks de loyaliteit en tevredenheid van haar klanten op verschillende gebieden. De resultaten uit REx geven zowel de service-organisatie als het sales team de mogelijkheid de dienstverlening te optimaliseren. REx is een onderzoek dat in opdracht van Renault in heel Europa op dezelfde wijze wordt uitgevoerd. Sinds januari 2015 onderzoekt Renault hiermee de loyaliteit en tevredenheid van haar klanten over de organisatie. Over het jaar 2019 hadden wij als dealergroep de hoogste score en wonnen hiermee het klanttevredenheidsonderzoek voor Nederland. Hieronder enkele reacties uit het klanttevredenheidsonderzoek: “Ik vind het een superfijn bedrijf ze zijn heel klantgericht, ze denken mee en proberen problemen op te lossen.” “Heel klantvriendelijk en klantgericht, snelle service, zeker een aanrader voor een transport- en koeriersbedrijf.”

Kwaliteit dienstverlening verbeteren

Het doel van REx is de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten te verbeteren. Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe bedrijfswagen geleverd heeft gekregen, wordt direct in het navolgende kwartaal gebeld. Het onderzoek wordt als telefonisch interview in opdracht van Renault Trucks uitgevoerd door Kantar TNS in Amsterdam. In 2019 zijn 588 interviews afgenomen. Dealers kunnen inloggen op een eigen portal en daar real time data bijhouden van het onderzoek. Dit maakt het een goed hulpmiddel om de kwaliteit en de dienstverlening van het dealerbedrijf verder te verbeteren.

Over Renault Trucks

Renault Trucks biedt een uitgebreid voertuigengamma – van 2,8 tot 120 ton – geschikt voor leveringen in de stad, goederendistributie, constructie en lange afstandsvervoer. Het volledige gamma, van de Renault Master tot de zwaarste bouwvoertuigen, is in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Renault Trucks is onderdeel van de Volvo Group: een van ’s werelds vooraanstaande fabrikanten van trucks, bussen, uitrusting voor de bouw en aandrijfsystemen voor scheepvaart en industriële toepassingen. De Volvo Group levert bovendien complete oplossingen op het gebied van financieringen en service.

Meer informatie?

Neem contact met ons op »
Award-Renault-Trucks-beste-dealer-2019-3-scaled.jpg
Nieuws

De nieuwe Volvo FH16: meer vermogen, minder brandstof

De nieuwe Volvo FH16 is Europa’s krachtigste, maar ook zeer zuinige truck, die kan rijden… Lees meer

Volvo komt met waterstoftrucks

In 2026 zullen de eerste klantentests plaatsvinden. Tegen het eind van dit decennium zijn… Lees meer

Volvo Trucks biedt meer duurzame alternatieven voor diesel

Volvo Trucks heeft het aantal truckmodellen dat kan rijden op synthetische of biodiesel… Lees meer