Renault_Trucks_Aanpassingscentrum.jpg

Aanpassing aan nieuwe Renault D en D Wide sneller klaar

Of het nu gaat om stadsdistributie, afvalinzameling of bevoorrading van bouwterreinen, de middelzware D- en D Wide-trucks van Renault Trucks zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en inzet. De voertuigen kunnen af fabriek gespecificeerd worden naar de wensen van de klant. Om nog beter aan de individuele klantbehoefte te kunnen voldoen, is het soms noodzakelijk om individuele aanpassingen te doen aan het voertuig na de productie ervan. Daarom is er onlangs een speciaal aanpassingscentrum geopend in de fabriek in Blainville-sur-Orne.
Nieuws | 11-06-2021
Renault Trucks vindt het belangrijk om de klanten een steeds uitgebreider aanbod aan oplossingen te kunnen bieden en tegelijkertijd de leveringstermijnen te verkorten. Daarom heeft Renault Trucks in de fabriek van Blainville-sur-Orne (Calvados, Frankrijk) een centrum geopend voor de aanpassing van trucks aan de specifieke wensen van de klant. Alle aanpassingswerkzaamheden die aan het einde van de productielijn aan de middelgrote Renault Trucks D en D Wide worden uitgevoerd, zullen voortaan in de fabriek plaatsvinden.

Snellere doorlooptijd

Dit aanpassingscentrum heeft een oppervlakte van 2.500 m2 en biedt operators, technici en ingenieurs de mogelijkheid om op negen werkplekken tegelijk te werken. In deze werkplaats maken de experts van het distributiegamma van Renault Trucks voortaan vrachtwagens op maat en voeren ze werkzaamheden uit om specifieke uitrustingen en accessoires te monteren, veiligheids- of comfortoplossingen voor de chauffeur te installeren of ingrijpende wijzigingen aan de chassisstructuur aan te brengen, zodat de aanpassingen niet meer lokaal te hoeven worden uitgevoerd. Dit is ideaal voor grotere aantallen die in serie kunnen worden geproduceerd.

Optimale kwaliteit

Het aanpassingscentrum van Blainville-sur-Orne is geschikt voor de Renault Trucks D en D Wide Euro 3, Euro 5 en Euro 6. "Deze werkplaats beantwoordt perfect aan de behoeften van onze klanten die specifieke eisen hebben, zoals een aslastweegsysteem om de aslastverdeling te monitoren of de installatie van een standairco om het comfort van de chauffeur te verbeteren", zegt Maxime Vinclet, Technical Sales Manager van het aanpassingscentrum in Blainville-sur-Orne. "Dankzij dit centrum kunnen we al deze aanpassingen nu binnen de fabriek uitvoeren, met geoptimaliseerde kosten, doorlooptijd en kwaliteit voor onze klanten."

Meer weten?

Neem contact op met uw Harbers Trucks-vestiging.

Neem contact met ons op »

Renault_Trucks_Aanpassingscentrum_01.jpg
Renault_Trucks_Aanpassingscentrum_03.jpg
Nieuws

Ontdek de toekomst van transport op de E-TECH Roadshow gepresenteerd door Renault Trucks

Kom op 12 juli tussen 10.00u en 19.00u naar de Renault Trucks Roadshow bij Harbers Trucks… Lees meer

De nieuwe Volvo FH16: meer vermogen, minder brandstof

De nieuwe Volvo FH16 is Europa’s krachtigste, maar ook zeer zuinige truck, die kan rijden… Lees meer

Volvo komt met waterstoftrucks

In 2026 zullen de eerste klantentests plaatsvinden. Tegen het eind van dit decennium zijn… Lees meer