header-veenendaal-apeldoorn.jpg

Vestiging Veenendaal klaar, verbouwing Apeldoorn begonnen

Nieuws | 21-03-2017
Harbers Trucks blijft vernieuwen! De verbouwde vestiging in Veenendaal werd onlangs opgeleverd. De kantoren en werkplaatsreceptie ondergingen een grondige metamorfose. Met een efficiëntere indeling, een nieuwe inrichting en een extra kantoor is Harbers Trucks Veenendaal klaar voor de toekomst. Na de verbouwing van onze vestigingen in Barneveld en Veenendaal is nu ook Apeldoorn aan de beurt. De werkplaats aan de Ecofactorij krijgt er maar liefst drie complete werkstraten bij, waaronder een extra apk-straat.

Drie nieuwe werkstraten

De werkplaats van Harbers Trucks Apeldoorn zit al enige tijd tegen de maximale capaciteit aan. Begin maart zijn daarom de eerste voorbereidingen getroffen om de naastgelegen bedrijfsruimte bij de huidige werkplaats te betrekken. Hiertoe wordt een doorgang gemaakt tussen beide ruimtes en richten we twee nieuwe apk-straten en een werkstraat van 32 meter lengte in. De apk-straat in de huidige werkplaats wordt omgebouwd voor reguliere reparaties en onderhoud.

Hogere efficiency

Het doel van deze capaciteitsvergroting is onze klanten sneller van dienst te zijn. Vandaar dat we ook maatregelen treffen in de bestaande en nieuwe werkplaats voor een hogere efficiency, onder meer door een slimme en ergonomische plaatsing van haspels, slangen en andere veelgebruikte gereedschappen. Tijdens de verbouwing proberen we uiteraard de overlast voor u tot het minimum te beperken. Naar verwachting zijn de werkzaamheden rond de bouwvak afgerond.
Nieuws

Volvo Trucks biedt zelfrijdende transportoplossing voor Brønnøy Kalk AS

Volvo Trucks is een baanbrekende overeenkomst aangegaan met Brønnøy Kalk AS in Noorwegen om… Lees meer

Duitsland schrapt komende twee jaar Maut voor LNG-trucks

Voor transporteurs die rijden op Duitsland is het nog interessanter geworden om over te stappen… Lees meer

“Iedereen moet dit werk kunnen doen”

Het chauffeurstekort groeit. Steeds meer transportbedrijven kunnen de toenemende vraag naar… Lees meer