header-veenendaal-apeldoorn.jpg

Vestiging Veenendaal klaar, verbouwing Apeldoorn begonnen

Nieuws | 21-03-2017
Harbers Trucks blijft vernieuwen! De verbouwde vestiging in Veenendaal werd onlangs opgeleverd. De kantoren en werkplaatsreceptie ondergingen een grondige metamorfose. Met een efficiëntere indeling, een nieuwe inrichting en een extra kantoor is Harbers Trucks Veenendaal klaar voor de toekomst. Na de verbouwing van onze vestigingen in Barneveld en Veenendaal is nu ook Apeldoorn aan de beurt. De werkplaats aan de Ecofactorij krijgt er maar liefst drie complete werkstraten bij, waaronder een extra apk-straat.

Drie nieuwe werkstraten

De werkplaats van Harbers Trucks Apeldoorn zit al enige tijd tegen de maximale capaciteit aan. Begin maart zijn daarom de eerste voorbereidingen getroffen om de naastgelegen bedrijfsruimte bij de huidige werkplaats te betrekken. Hiertoe wordt een doorgang gemaakt tussen beide ruimtes en richten we twee nieuwe apk-straten en een werkstraat van 32 meter lengte in. De apk-straat in de huidige werkplaats wordt omgebouwd voor reguliere reparaties en onderhoud.

Hogere efficiency

Het doel van deze capaciteitsvergroting is onze klanten sneller van dienst te zijn. Vandaar dat we ook maatregelen treffen in de bestaande en nieuwe werkplaats voor een hogere efficiency, onder meer door een slimme en ergonomische plaatsing van haspels, slangen en andere veelgebruikte gereedschappen. Tijdens de verbouwing proberen we uiteraard de overlast voor u tot het minimum te beperken. Naar verwachting zijn de werkzaamheden rond de bouwvak afgerond.
Nieuws

Zilveren jubileum voor Harbers Trucks

Harbers Trucks viert een indrukwekkende mijlpaal: 25 jaar toewijding als Volvo Trucks dealer… Lees meer

Nieuw: de Volvo FM Low Entry

De elektrische Volvo FM Low Entry is ontwikkeld voor inzet in de stad. De truck heeft een… Lees meer

Nog sterkere motor voor Volvo FH16

Volvo Trucks introduceert een nieuwe motor voor de Volvo FH16. De 780 pk-versie is de sterkste… Lees meer