harbers-5-jaar-garantie-1500.jpg

Nieuw: Standaard 3 jaar garantie op alle Renault Trucks T en D

Renault Trucks Nederland biedt standaard, als enige truckmerk, 3 jaar volledige garantie tot 400.000 km, op de aanschaf van een nieuw model T of T High en D of D Wide. Renault Trucks staat achter de hoogwaardige kwaliteit van haar producten en wil klanten op deze unieke wijze kennis laten maken met de dit jaar vernieuwde 2020 truckmodellen.
Nieuws | 07-05-2020
Een Renault-truck staat bekend om de gunstige total cost of ownership (TCO) en met de optimalisering van de nieuwe 2020 modellen in combinatie met het unieke aanbod van drie jaar garantie is de TCO nog beter geworden. Bovendien voorkomt dit onverwachte kosten voor de termijn van 3 jaar of 400.000 km.

Meer comfort voor Renault Trucks D & T

De Renault Trucks model D 2020 biedt de chauffeur een comfortabele en veiligere werkomgeving doordat de indeling van het interieur is vernieuwd. En de Euro 6 step D-motor verbruikt tot wel 7% minder brandstof waardoor er ook minder CO2 wordt uitgestoten. Tevens zijn alle nieuwe motoren in het leveringsprogramma van Renault Trucks compatibel met XTL (synthetische diesel). De Renault Trucks model T 2020 is nog betrouwbaarder geworden en heeft een lager brandstofverbruik dankzij de Euro 6 step D-motor. Deze combineert het ‘map-based’ Optivision-systeem (optioneel) van de jongste generatie met geïntegreerde database en de adaptieve snelheidsregelaar ‘Eco Cruise Control’.

Nieuwe uitrusting

Comfort is het uitgangspunt geweest voor het vernieuwde uitrustingsniveau van het model year 2020. Standaard wordt het nieuwe model geleverd met o.a. lederen stuurwiel met een verstelbare stuurkolom in drie richtingen, cabine instap met RVS portierdrempel en carbon look dashboard. Bij de T High zit standaard een luxe beklede chauffeursstoel met twee comfortabele armleuningen.

Maak op unieke wijze kennis

“Door het aanbieden van drie jaar volledige garantie op alle nieuwe modellen Renault Trucks D, D Wide, T en T High willen wij klanten kennis laten maken met onze betrouwbare producten en dienstverlening. Ons professionele dealernetwerk beschikt over uitgebreide expertise. Wij kunnen het perfecte voertuig samenstellen, en hebben tevens veel kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving. Dit is een pré voor transportbedrijven, van eigen rijder tot aan grote transportmultinationals.

Servicecontract tegen scherp tarief

Het Renault Trucks-dealernetwerk heeft Europese dekking wat klanten verzekert dat professionele, snelle en betrouwbare service altijd dichtbij is. Wij hebben vertrouwen in onze producten en garanderen onze klanten met de drie jaar garantie dat ze zorgeloos kunnen ondernemen”, verklaart Remko Bal, Director Service Market & Retail Development bij Renault Trucks Nederland. “Om kosten nog overzichtelijker te houden en zeker te weten dat de truck juist wordt onderhouden, adviseren wij een servicecontract. Doordat het voertuig standaard 3 jaar volledige garantie heeft, bieden we ook onze servicecontracten tegen scherpe tarieven aan”, geeft Remko Bal aan. De 3 jaar volledige garantie*, met een maximum van 400.000 km geldt voor alle typen Renault Trucks modeljaar T 2020 en D 2020 die vanaf 1 maart 2020 worden verkocht. * De algehele voorwaarden zijn te vinden op de website.
harbers-5-jaar-garantie-1024-1.jpg
harbers-5-jaar-garantie-1024.jpg
Nieuws

BPM-vrijstelling voor bestelauto’s verdwijnt: wat betekent dit?

3 vragen en antwoorden over het verdwijnen van de BPM-vrijstelling.

Lees meer

Volvo schaalt op: serieproductie elektrische trucks in Gent

Volvo schaalt op met serieproductie elektrische trucks in Gent. 

Lees meer

Nieuw: Renault Trucks E-Tech Trafic

Renault Trucks voegt een nieuwe, lichte bedrijfswagen toe aan zijn assortiment: de Renault… Lees meer