Harbers Trucks - Volvo FH Electric - 03

Overige trainingen

Cursus gas terug op stress
7 uur (Code 95)

Waarom de code 95-cursus gas terug op stress volgen? Voor vrachtwagenchauffeurs kan het werk soms een race tegen de klok. En vooral in traditioneel drukke tijden, zoals de periode voor kerst, neemt de tijdsdruk toe. Het gaat meestal om de dagelijkse tijdsdruk, file, lawaai, wachttijden bij het laden en lossen of andere verkeersdeelnemers.

Een versnelde hartslag, gespannen spieren (vooral bij de nek en schouders), hoofd- en rugpijn, sneller prikkelbaar zijn en concentratieproblemen zijn typische symptomen van stress. Iemand die gestrest is, kan zich veel slechter concentreren en is gevoeliger voor prikkels van buitenaf. Sommige oorzaken van stress kunnen niet worden weggenomen, maar er zijn zeker mogelijkheden om beter met stress om te kunnen gaan.

Hoewel in elk beroep sprake van stress kan zijn, gaat deze cursus gas terug op stress specifiek in op welke factoren bij vrachtwagenchauffeurs tot stress kunnen leiden en de voorzorgsmaatregelen. Denk hierbij aan: pauzes goed gebruiken, evenwichtig eten, slapen en technologie. Kortom: een zeer waardevolle code 95-cursus, waar iedere vrachtwagenchauffeur zijn of haar leerpunten uit kan halen.

Direct aanmelden?

Jan Willem Broekhuis

Jan Willem Broekhuis

Verkoop binnendienst

Meer weten of interesse in een training?

Neem contact op met Jan Willem