Harbers-Trucks-Harderwijk-039

Service en onderhoud voor trucks en bedrijfswagens

U wilt kunnen vertrouwen op betrouwbaar transportmaterieel. Stilstand kost immers geld. Het juiste onderhoud op het juiste moment is daarom essentieel. In onze werkplaatsen in Barneveld, Apeldoorn, Duiven, Harderwijk en Veenendaal beschikken we over alle faciliteiten om uw trucks, bedrijfswagens en getrokken materieel in topconditie te houden.
Harbers-Trucks-Apeldoorn029

Onderhoud volledig aangepast aan uw truck

Een betrouwbare truck is de basis voor efficiënt transport. Regelmatig onderhoud is daarvoor een voorwaarde. Als u kiest voor de service van Harbers Trucks, kiest u voor zekerheid. U ontvangt een afzonderlijk onderhoudsschema voor elke truck, afgestemd op de specifieke inzet van de truck. Het schema bepalen we aan de hand van een aantal factoren, zoals:

 • Waar rijdt de truck en wat is de belasting?
 • Wat is het jaarkilometrage en het aantal motoruren?
 • Het type brandstof?

Op basis daarvan maken wij een onderhoudsschema op maat en staat u nooit te vroeg of te laat in de werkplaats.

Onderhoudsschema op maat

U staat nooit te vroeg of te laat in de werkplaats.

Voorkom stilstand met preventief onderhoud

Iedere minuut die uw truck of bedrijfswagen ongepland stilstaat in de werkplaats is er één te veel. Preventief onderhoud verkleint de kans op ongeplande stilstand. Tijdens onderhoudsbeurten worden daarom alle belangrijke punten altijd gecontroleerd.

Ons vakkundige personeel is op de hoogte van de laatste stand van de techniek en beschikt over geavanceerde apparatuur om de juiste diagnose te stellen. Problemen worden zo in een vroegtijdig stadium ontdekt en verholpen. Iedere vestiging heeft een uitgebreid magazijn met truck- en traileronderdelen zodat wij u altijd snel van dienst kunnen zijn en stilstand tot een minimum wordt beperkt.

Harbers-Trucks-Duiven-039
Preventief onderhoud verkleint de kans op ongeplande stilstand

Onze serviceovereenkomsten

Harbers Trucks biedt zowel voor Volvo Trucks, als Renault Trucks en Renault Bedrijfswagens contracten. Meer weten over specifieke serviceovereenkomsten? Maak hieronder uw keuze.Trailer- en carrosserieservice

Bij Harbers Trucks kunt u ook terecht voor trailerservice. In onze werkplaatsen wordt al het mogelijke onderhoud en reparatie aan de opbouw van getrokken materieel uitgevoerd. Denk hierbij aan onderhoud aan de assen, de remmen en bijvoorbeeld hydrauliek. Ook hebben wij een breed assortiment onderdelen op voorraad van alle mogelijke merken, zodat we u snel weer op weg kunnen helpen. Natuurlijk kunt u ook terecht voor APK en Laadklepkeuringen. Uw voordeel? U heeft één aanspreekpunt voor uw materieel en aanverwante diensten. 

Harbers-Trucks-Barneveld-057
Harbers-Trucks-Veenendaal-031

Uw adres voor alle wettelijke keuringen

U kunt bij ons terecht voor alle wettelijke keuringen:

 • APK voor trucks, bedrijfswagens en getrokken materieel
 • Tachograaf-ijking
 • Verplichte laadklepkeuring

 

Harbers Trucks is OBU-servicepartner

Iedere truck die door Duitsland rijdt moet tol (Maut) betalen. De On Board Unit (OBU) in een truck registreert waar het voertuig zich bevindt en welke route het volgt. Met het systeem wordt de te betalen tol berekend. Toll Collect beheert het Duitse tolysteem voor trucks. Harbers Trucks is servicepunt voor Toll Collect voor installatie en onderhoud van OBU’s.

Wettelijke keuringen

Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

HarbersTrucks-RT-Trafic-10
Harbers_Trucks_Renault_Trafic_31
Harbers-Trucks-Renault-Trucks-Master-043
Harbers-Trucks-Renault-Trucks-Master-018
Harbers-Trucks-Renault-Trucks-Master-037

Onderhoud aan bedrijfswagens

Onderhoud aan uw bedrijfswagen(s) moet uw werk zo min mogelijk in de weg zitten. Harbers Trucks zorgt ervoor dat u kunt blijven rijden, dag in dag uit. Met Fast & Pro bieden we een speciaal serviceconcept voor bedrijfswagens. Onze service houdt uw bedrijfswagen in topconditie. 

De voordelen van onze Fast & Pro-service:

 • Binnen zonder afspraak
 • Ruime openingstijden (ook ’s avonds en op zaterdag!)
 • 24/7 bereikbaar
 • Onderhoud kan snel en flexibel worden ingepland
 • U heeft een vast aanspreekpunt die alles weet van uw bedrijfswagen(s)
 • Scherpe uurtarieven en vaste onderhoudsprijzen
 • Onderhoudscontracten op maat

Onderhoud aan elektrische trucks en bedrijfswagens

Onze werkplaatsen zijn ingericht voor onderhoud aan elektrische trucks en bedrijfswagens. Gespecialiseerde technici zijn speciaal opgeleid om elektrische voertuigen te servicen. In onze werkplaatsen beschikken we over alle faciliteiten voor elektrische trucks en bedrijfswagens.

Harbers Trucks - Volvo FH Electric - 00
Harbers-Trucks-Renault-Trucks-E-Tech-Master-005 Harbers-Trucks-Renault-Trucks-E-Tech-tankstation Harbers-Trucks-Renault-Trucks-E-Tech-Master-008
Gespecialiseerde technici voor elektrische voertuigen
Harbers-Trucks-Volvo-FM-LNG-003

Onderhoud aan LNG-trucks

Onderhoud aan LNG-trucks vraagt om specifieke vakkennis. Onze technici zijn geschoold om LNG-voertuigen te servicen. In de werkplaatsen van Harbers Trucks zijn alle faciliteiten aanwezig voor service en onderhoud aan LNG-voertuigen.

24/7 service onderweg

Een calamiteit onderweg: het is voor u als ondernemer één van de grootste frustraties. Als de nood aan de man komt staan we 24/7 voor u klaar, waar u ook bent. Met onze mobiele werkplaatsen zijn we snel ter plaatse, ook ’s nachts.

Nooddienst 24/7 bereikbaar

Een calamiteit? Neem contact op met een van onze vestigingen. Bent u verder van huis of in het buitenland? Dan kunt u terugvallen op een groot netwerk van servicepunten in Nederland en Europa. Door goede afspraken met onze collega-dealers hebben we namelijk 24/7 dekking in binnen- en buitenland.

Volvo Action Service

Met Volvo Action Service kunt u bij een calamiteit onderweg met één druk op de knop hulp inschakelen in heel Europa. Ongeacht tijdstip en locatie. Dankzij het uitgebreide dealernetwerk van Volvo Trucks is er altijd hulp in de buurt.

Volvo Action Service
+31 (0)800 022 52 41

Volvo Action Service

Renault Trucks 24/7

Gebeurt er onderweg iets met uw Renault-truck? Specialisten staan voor u klaar om u te assisteren en te helpen, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Renault 24/7 support
00 800 12 34 24 24

Renault 24/7 support
Harbers-Trucks-Apeldoorn011

Meer informatie of vragen over contracten?