volvo-fh-light-concept-2560.jpg

Harbers Trucks op Transport Compleet in Hardenberg

Harbers Trucks is met Volvo Trucks vertegenwoordigd op Transport Compleet, van 21 t/m 23 maart in Hardenberg. Tijdens de beurs zijn een Volvo FH Light Concept, een Volvo FE Easy Concept en een Volvo FH Globetrotter XL-cabine met I-Shift Dual Clutch te bewonderen. Naast de producten kunt u kennis maken met al onze diensten en services. U vindt ons in hal 5, stand 525!
Nieuws | 20-03-2017
Harbers Trucks is met Volvo Trucks vertegenwoordigd op Transport Compleet, van 21 t/m 23 maart in Hardenberg. Tijdens de beurs zijn een Volvo FH Light Concept, een Volvo FE Easy Concept en een Volvo FH Globetrotter XL-cabine met I-Shift Dual Clutch te bewonderen. Naast de producten kunt u kennis maken met al onze diensten en services. U vindt ons in hal 5, stand 525! Met het onlangs geïntroduceerde Light Concept lanceerde Volvo Trucks de lichtste truck in de markt. Het Volvo Light Concept verhoogt uw laadvermogen en bespaart u brandstof, bij uitstek interessant dus voor tank- en bulktransport, een segment waar elke extra kilo lading telt! Van zowel de Volvo FH als de Volvo FM is een lichtgewicht variant ontwikkeld. Voor de Volvo FH 4x2 trekker met 13-liter Euro 6 stap C-motor loopt het gewichtsverlies op tot maar liefst 216 kilo. En dat zonder concessies te doen aan kwaliteit, comfort en ergonomie.

Volvo FE Easy Concept

De Volvo FE Easy Concept truck bespaart u als ondernemer tijd, moeite én zorgen: het is een volledig opgebouwde distributietruck in verschillende uitvoeringen en opties. Uiteraard is de Volvo FE voorzien van Volvo I-Shift, wat garant staat voor stil, betrouwbaar en bijzonder brandstofzuinig transport. Kortom, een Easy Concept truck is de snelste weg naar optimale beschikbaarheid en efficiency. Tijdelijk leveren wij de Volvo FE Easy Concept inclusief twee jaar gratis onderhoud.

Volvo I-Shift Dual Clutch

Uiteraard mag ook de I-Shift Dual Clutch niet ontbreken op Transport Compleet. Dit is de eerste versnellingsbak met een dubbel koppelingssysteem voor trucks. Dankzij deze nieuwe manier van schakelen zonder vermogensverlies, blijft het koppel optimaal en verliest de truck geen snelheid tijdens het schakelen. Hiermee beschikt de chauffeur over de beste rijprestaties in combinatie met een aanzienlijk lager brandstofverbruik. Deze en nog vele andere Volvo Trucks-innovaties kunt u zelf komen bekijken én beleven op onze stand 525 tijdens Transport Compleet. Graag tot ziens op 21, 22 en 23 maart in de Evenementenhal in Hardenberg! Bestel uw e-tickets >>
Nieuws

Stichting Voedselbank Arnhem neemt nieuwe Master in gebruik

Vorige maand hebben we vanuit Duiven een Master CCab RWD 3,5t , omgebouwd tot BE – Combinatie… Lees meer

Volvo lanceert krachtige truck op Bio-LNG

De truck kan uitdagende transporttaken op lange afstand uitvoeren en tegelijkertijd de… Lees meer

Wereldprimeur: bijzondere Renault Trucks E-Tech D

Deze Renault Trucks E Tech D is ’s werelds eerste 100% elektrisch aangedreven rioolvoertuig… Lees meer