veiligste_chauffeur_1500x495.jpg

Aanmelding NK Veiligste Chauffeur geopend

Ben of ken jij de veiligste beroepschauffeur van Nederland? Aanmelden voor deelname aan het NK Veiligste Chauffeur kan tot en met 31 mei. Volvo Trucks is ook dit jaar partner van de maatschappelijke veiligheidscampagne: de TVM Awards.
Nieuws | 14-05-2019
Vorig jaar heeft Volvo Trucks samen met transportverzekeraar TVM de succesvolle competitie ‘NK Veiligste Chauffeur’ gelanceerd. Beide bedrijven maken zich al decennialang hard voor transportveiligheid.  Ben jij de beroepschauffeur die veiligheid hoog in zijn of haar vaandel heeft staan en ga je een uitdaging niet uit de weg? Meld je dan aan. Dat kan tot en met 31 mei.

Hoe werkt de competitie

De competitie van het NK Veiligste Chauffeur begint 1 juni met een online-fase. Hierbij moeten online kennisvragen beantwoord worden. Daarnaast wordt gedurende enkele weken via een app een aantal aspecten van het rijgedrag gemeten. Ook die resultaten tellen mee in de score. Eind mei krijgen deelnemers een mail met uitleg over de app. De beste 120 chauffeurs plaatsen zich voor de halve finales, op 28 september in Rijssen en 5 oktober in Gilze. In totaal plaatsen tien chauffeurs (vijf uit iedere halve finale) zich voor de grote landelijke finale van de TVM Awards. Die finale wordt een groot festijn en vindt plaats op zaterdag 26 oktober op het TT Circuit in Assen. De finale van het NK Veiligste Chauffeur bestaat uit uitdagende praktijkproeven. Ook wordt de theoriekennis opnieuw - en op een hoger niveau dan eerder in de competitie - getoetst.

Win een reis naar Brazilië

De winnaar van het NK mag zichzelf een jaar lang de veiligste chauffeur van ons land noemen. De hoofdprijs van het NK is, naast de eer en een prachtige bokaal, een reis voor twee personen naar Brazilië, met onder andere een bezoek aan de grootste truckfabriek van Volvo.

Meedoen?

Wilt u meedoen? Aanmelden kan hier.
veiligste_chauffeur_1024x457.jpg
Nieuws

Wereldprimeur: bijzondere Renault Trucks E-Tech D

Deze Renault Trucks E Tech D is ’s werelds eerste 100% elektrisch aangedreven rioolvoertuig… Lees meer

Bijzondere Volvo FH voor Van Hooft Transport

Deze Volvo FH 500 bakwagen/trekker is voorzien van een 225 tonmeter Erkin autolaadkraan:… Lees meer

Volvo Trucks introduceert Volvo FH Efficiency demo

De Volvo FH Efficiency demotruck benadrukt met gekleurde luchtstromen de innovaties op… Lees meer